15.8.2020

Pienet metsähäät

Minä rakastin metsää ja maailmaa,
nyt rakastan häntä mä vain,
hän on minun metsäni, maailmain,
hän on minun ainoain.

Eino Leino

Havut humisevat, maalaavat maisemaa vihreäksi. Nelli on pukeutunut pitsiin ja punannut huulensa. Kukista punottu kaari koristaa metsään valmistettua kuvauspaikkaa ja katettua pöytää, jolla morsiuskimppu lepää sillä aikaa, kun Niko ottaa Nellin kainaloon, ja kamera tallentaa heistä toinen toistaan upeampia ja herkempiä kuvia.

Toteutimme yhteistyössä useiden pienyrittäjien kanssa lavastetut hääkuvaukset metsässä. Kuvien satumaista tunnelmaa tähdittävät mallimme Nelli ja Niko V, jotka onnistuivat erinomaisesti eläytymään hääpäivää mukailevaan tunnelmaan. Upeiden kuvien takana on Jenni Tuominen, ja kuvauksiin osallistumisesta on kiittäminen myös monia muita rautaisia ammattilaisia, jotka tarjosivat palveluitaan kuvausten toteuttamiseksi. Herkät ja romanttiset kuvat pääset katsomaan alta!

  

Kiitos kuvaustiimille:

Ideointi ja valokuvaus @jennituominenphotography
Somistus @blush_suomi
Kukat @pieni_kukkafarmi
Muah @fannyheinonen
Korut @nagualkoru
Morsiamen puku @laurahyvibridal
Sulhasen puku @pukuliikeveston
Kuvausassistentti @photojuliannina

Erityiskiitos myös malleillemme Niko V:lle ja Nellille!

Viimeisimmät artikkelit:

15.10.2021
Ellen Tracyn kuvauksissa mallimme Kati

Maailman avautuessa pikkuhiljaa on ilo, että eri vaatemerkkien katalogikuvauksia toteutetaan jälleen normaalimpaan tahtiin. Yksi esimerkkki uudesta asiakkaastamme on vaatebrändi Ellen Tracy, jota kotimainen Holmberg Brands -yritys maahantuo.

25.9.2021
Blaa!:n syksyisissä mainoskuvissa mallimme Cecile ja Marietta

Pitkä ja onnistunut yhteistyötaipaleemme suomalaisen vaatemerkki Blaa!:n kanssa jatkui syksyisten mainoskuvausten merkeissä.

17.9.2021
Harvian upeissa kuvauksissa mallimme Nora, Sonja E ja Oskari

Saunominen on meille suomalaisille äärimmäisen suuri nautinto ja tärkeä perinne. Se on ylpeydenaiheemme ja osa kansallishistoriaamme. Mallimme Nora, Sonja E ja Oskari hehkuvat upean näköisinä […]

11.9.2021
Mallimme Otto ja Peppiina Premiumshopin kuvauksissa

Upeat mallimme Otto ja Peppiina valikoituivat esittelemään Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän nettikaupan Premiumshopin syksyn uutuustuotteita.

7.8.2021
Mallimme Marietta ja Anas AVIAn syysmalliston kuvauksissa

Kesä lähestyy pian loppuaan, ja lomailun jälkeen on taas aika palata omien liikunnallisten harrastusten pariin ja aktiivisempaan arkeen. Mallimme Marietta ja Anas esittelevät kuvissa amerikkalaisen urheiluvaatteiden pioneeribrändin AVIAn syysmallistoa.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram