15.8.2020

Pienet metsähäät

Minä rakastin metsää ja maailmaa,
nyt rakastan häntä mä vain,
hän on minun metsäni, maailmain,
hän on minun ainoain.

Eino Leino

Havut humisevat, maalaavat maisemaa vihreäksi. Nelli on pukeutunut pitsiin ja punannut huulensa. Kukista punottu kaari koristaa metsään valmistettua kuvauspaikkaa ja katettua pöytää, jolla morsiuskimppu lepää sillä aikaa, kun Niko ottaa Nellin kainaloon, ja kamera tallentaa heistä toinen toistaan upeampia ja herkempiä kuvia.

Toteutimme yhteistyössä useiden pienyrittäjien kanssa lavastetut hääkuvaukset metsässä. Kuvien satumaista tunnelmaa tähdittävät mallimme Nelli ja Niko V, jotka onnistuivat erinomaisesti eläytymään hääpäivää mukailevaan tunnelmaan. Upeiden kuvien takana on Jenni Tuominen, ja kuvauksiin osallistumisesta on kiittäminen myös monia muita rautaisia ammattilaisia, jotka tarjosivat palveluitaan kuvausten toteuttamiseksi. Herkät ja romanttiset kuvat pääset katsomaan alta!

  

Kiitos kuvaustiimille:

Ideointi ja valokuvaus @jennituominenphotography
Somistus @blush_suomi
Kukat @pieni_kukkafarmi
Muah @fannyheinonen
Korut @nagualkoru
Morsiamen puku @laurahyvibridal
Sulhasen puku @pukuliikeveston
Kuvausassistentti @photojuliannina

Erityiskiitos myös malleillemme Niko V:lle ja Nellille!

Viimeisimmät artikkelit:

23.6.2022
Promodelin ammattimallit esittelivät muotishow'ssa Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa

Yhteistyössä ravintola Periscopen kanssa toteutetussa muotishow'ssa Promodelin ammattimallit esittelivät Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa - ja säteilivät kilpaa auringon kanssa.

15.4.2022
Yhteistyömme Ideapark Lempäälän kanssa sai jatkoa

Onnistunut yhteistyömme Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin kanssa sai jatkoa upeiden mainoskuvien merkeissä. Kolme malliamme on jo komeillut tänä vuonna Ideapark NYT -lehdessä.

11.2.2022
Blaa!:n keväisissä kuvauksissa mallimme Veera K

Jo vuosien ajan blogissamme ja somekanavissamme on voinut seurata yhä vain syvenevää ja laadukkaampaa yhteistyötämme kotimaisen vaatemerkin Blaa!:n kanssa upeiden mainoskuvien muodossa. Tällä kertaa kevään malliston uutuuksia pääsi esittelemään tuoreissa kuvissa hehkuva, ihastuttava mallimme Veera K.

11.12.2021
Mallimme PREMIUMSHOPIN jouluisissa kuvauksissa - verkkokaupasta parhaat lahjat pukinkonttiin

Promodelin malleja on ollut jo parin vuoden ajan suomalaisen verkkokaupan PREMIUMSHOPIN (www.premiumshop.fi) kuvauksissa. Joulusesongin tuotteita esittelevät kuvissa upeat mallimme Mikko M, Hilla, Marietta ja Otto T.

26.11.2021
Esittelyssä kuvataidetta työkseen tekevä mallimme Sanni

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on Tampereella asuva ja Äänekoskelta kotoisin oleva, lahjakas mallimme Sanni. Mallintöiden lisäksi hänellä on taustaa niin kuvataiteen, digitaalisen viestinnän, graafisen suunnittelun kuin kuvittamisenkin töiden parista.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram