15.8.2020

Pienet metsähäät

Minä rakastin metsää ja maailmaa,
nyt rakastan häntä mä vain,
hän on minun metsäni, maailmain,
hän on minun ainoain.

Eino Leino

Havut humisevat, maalaavat maisemaa vihreäksi. Nelli on pukeutunut pitsiin ja punannut huulensa. Kukista punottu kaari koristaa metsään valmistettua kuvauspaikkaa ja katettua pöytää, jolla morsiuskimppu lepää sillä aikaa, kun Niko ottaa Nellin kainaloon, ja kamera tallentaa heistä toinen toistaan upeampia ja herkempiä kuvia.

Toteutimme yhteistyössä useiden pienyrittäjien kanssa lavastetut hääkuvaukset metsässä. Kuvien satumaista tunnelmaa tähdittävät mallimme Nelli ja Niko V, jotka onnistuivat erinomaisesti eläytymään hääpäivää mukailevaan tunnelmaan. Upeiden kuvien takana on Jenni Tuominen, ja kuvauksiin osallistumisesta on kiittäminen myös monia muita rautaisia ammattilaisia, jotka tarjosivat palveluitaan kuvausten toteuttamiseksi. Herkät ja romanttiset kuvat pääset katsomaan alta!

  

Kiitos kuvaustiimille:

Ideointi ja valokuvaus @jennituominenphotography
Somistus @blush_suomi
Kukat @pieni_kukkafarmi
Muah @fannyheinonen
Korut @nagualkoru
Morsiamen puku @laurahyvibridal
Sulhasen puku @pukuliikeveston
Kuvausassistentti @photojuliannina

Erityiskiitos myös malleillemme Niko V:lle ja Nellille!

Viimeisimmät artikkelit:

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram