11.11.2022

MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias (https://www.promodel.fi/models/matias-2/), Anniina (https://www.promodel.fi/models/anniina/) sekä Anni (https://www.promodel.fi/models/anni-j/). Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin meiltä todella helposti.

Syysaika ei ole flunssakauden ja sään osalta kaikista turvallisinta aikaa laittaa kalenteriin päivämääriä. Muuttujia on paljon, joista sää on arvaamattomin, kun kuvataan ulkona.

Alun perin sovittuun päivään ei saatu toivottua auringonpaistetta, ja aikataulua jouduttiin säätämään toiseen kuvauspäivään yhden sijaan. Lisäksi matkaan mahtui yksi sairastuminen, mutta mallimme Anni riensi nopeasti tuuraamaan.

Näin kuvauksien sujumisesta kertoo Johanna Kyllönen Sukkamestareilta:

"Muuttuvista aikatauluista huolimatta Matias ja Anniina olivat joustavia löytämään aikaa myös toiselle kuvauspäivälle. Kuvauksissa he olivat liikkeellä iloisella ja aktiivisella mielellä. Saimme hienoja kuvia Lapinniemenkartanossa.

En olisi koskaan uskonut, että saamme uuden mallin tilalle, kun tieto sairastumisesta tulee klo 8 aamulla ja kuvaukset pitäisi aloittaa klo 10.00. Mutta niin vain ihana Anni pääsi pelastamaan tilanteen! Mietin, että Jennillä varmasti on niitä kuuluisia supervoimia. Kaiken kaikkiaan projekti meni hyvin maaliin ja kaikki asiat järjestyivät! Mallit olivat ammattitaitoisia, aktiivisia ja ihania ihmisiä! Kiitos vielä Promodelin Jennille aktiivisesta asiakkuuden hoitamisesta ja tietenkin isoin kiitos ihanille malleille: Matiakselle, Anniinalle ja Annille!"

Kiitämme hyvästä yhteistyöstä Sukkamestareita ja mallejamme Matiasta, Anniinaa ja Annia!

Viimeisimmät artikkelit:

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram