8.9.2022

Mallimme Petra ja lapsimalli Dino AVIAn sporttisissa mainoskuvissa

Promodel liputtaa vahvasti terveellisten elämäntapojen puolesta. Syksyn liikunnallisia rutiineja on helppo ylläpitää AVIAn värikkäillä ja ihanilla vaatteilla ja asusteilla. Mallimme Petra ja lapsimallimme Dino valikoituivat esittelemään AVIAn syksyn uutuusmallistoa.

Käytännöllisyys ja laatu luovat pohjan AVIAn tyylille, joka puhuttelee niin luonnossa kuin urbaaneissa ympäristöissä liikkuvia ihmisiä. AVIA kannustaakin kaikkia muuttamaan arkensa aktiivisemmaksi. Monipuolisesta mallistosta voit helposti luoda koko perheelle toimivia kokonaisuuksia monenlaiseen urheiluun ja vapaa-aikaan.

Meiltä saat ammattimallit kaikenlaisiin tarpeisiin, kuten vaikkapa tällaisiin sporttiisiin mainoskuviin. Älä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä, kun tarvitset malleja kuvauksiin!

Iso kiitos jälleen kerran onnistuneesta yhteistyöstä AVIA:lle sekä malleillemme Petralle ja Dinolle!

Kuvaussuunnittelija: Marita Kouhia

Viimeisimmät artikkelit:

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

8.9.2022
Mallimme Petra ja lapsimalli Dino AVIAn sporttisissa mainoskuvissa

Promodel liputtaa vahvasti terveellisten elämäntapojen puolesta. Mallimme Petra ja lapsimallimme Dino valikoituivat esittelemään AVIAn syksyn uutuusmallistoa.

15.8.2022
Promodelin ammattimallit Stora Enson kuvauksissa - kurkista behind the scenes -materiaaliin!

Stora Enso järjesti parisen viikkoa sitten kuvaukset Hyvinkään metsässä. Malleiksi näihin mainoskuvauksiin valittiin mallimme Stina, Pirkko, Topi ja Oskari. Kuvaukset sujuivat erinomaisesti upeassa säässä, Suomen […]

23.6.2022
Promodelin ammattimallit esittelivät muotishow'ssa Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa

Yhteistyössä ravintola Periscopen kanssa toteutetussa muotishow'ssa Promodelin ammattimallit esittelivät Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa - ja säteilivät kilpaa auringon kanssa.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram