8.9.2022

Mallimme Petra ja lapsimalli Dino AVIAn sporttisissa mainoskuvissa

Promodel liputtaa vahvasti terveellisten elämäntapojen puolesta. Syksyn liikunnallisia rutiineja on helppo ylläpitää AVIAn värikkäillä ja ihanilla vaatteilla ja asusteilla. Mallimme Petra ja lapsimallimme Dino valikoituivat esittelemään AVIAn syksyn uutuusmallistoa.

Käytännöllisyys ja laatu luovat pohjan AVIAn tyylille, joka puhuttelee niin luonnossa kuin urbaaneissa ympäristöissä liikkuvia ihmisiä. AVIA kannustaakin kaikkia muuttamaan arkensa aktiivisemmaksi. Monipuolisesta mallistosta voit helposti luoda koko perheelle toimivia kokonaisuuksia monenlaiseen urheiluun ja vapaa-aikaan.

Meiltä saat ammattimallit kaikenlaisiin tarpeisiin, kuten vaikkapa tällaisiin sporttiisiin mainoskuviin. Älä siis epäröi ottaa meihin yhteyttä, kun tarvitset malleja kuvauksiin!

Iso kiitos jälleen kerran onnistuneesta yhteistyöstä AVIA:lle sekä malleillemme Petralle ja Dinolle!

Kuvaussuunnittelija: Marita Kouhia

Viimeisimmät artikkelit:

6.1.2023
MALLIMME Rozelina Blaa!n kuvauksissa

Kurkistimme upean mallimme Rozelinan kanssa suomalaisen vaatemerkin, Blaa!:n alkuvuoden mallistoon!

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram