4.9.2020

Loikkaus syksyyn Kookengän kanssa

Kellastuneet lehdet, kaapin pohjalta kaivetut villasukat ja märät tennarit ovat varma syksyn merkki. Jälkimmäinen näistä ei ole mukava asia, mutta onneksi vältettävissä hyvillä kengillä! Laajan ja laadukkaan kenkävalikoiman syksyyn tarjoaa esimerkiksi Kookenkä, jonka kanssa olemme saaneet tehdä yhteistyötä jo pitkään. Viimeisimpänä projektina toteutimme Kookengän syysmalliston kuvaukset.

Tuntuu, että vasta hetki sitten päivitimme blogiimme pastellisävyillä kuorrutettua kuvasaldoa Kookengän kevätmalliston uutuuksista. Syysmalliston kuvauksissa värit ovat vaihtuneet lämpimän sävyihin, ja kesätennarit on pakattu laatikkoon odottamaan seuraavaa vuotta. Tilalle ovat tulleet herkullisen näköiset ja trendikkäät maiharit ja jalkaa suojaavat ja lämpöä tuovat klassiset saappaat. Kookenkä valitsi upeiden ja ammattitaitoisten malliemme joukosta classic-mallimme Laurin ja Gätlinin, sekä lapsimallimme Aadan esittelemään näitä tyylikkäitä syysuutuuksia.

Nauti vaikka kuppi kuumaa virittäytyessäsi syystunnelmaan näiden raikkaiden ja iloisten kuvien siivittämänä!

Kiitämme yhteistyöstä asiakastamme Kookenkää, ihania mallejamme Aadaa, Gätliniä ja Lauria, valokuvaaja Jarno Kovamäkeä upeista kuvista, stailauksesta Pia Holloa ja meikeistä Heidi Reposta! Kuvissa esiintyvät vaatteet ovat muun muassa Gantilta, Espritiltä, Name itiltä, Uhanalta, KN Collectionilta, Jack & Jonesilta, Tommy Hilfigeriltä, Selected Femmeltä, Superdrylta, Vero Modalta ja Vilalta!

Viimeisimmät artikkelit:

15.10.2021
Ellen Tracyn kuvauksissa mallimme Kati

Maailman avautuessa pikkuhiljaa on ilo, että eri vaatemerkkien katalogikuvauksia toteutetaan jälleen normaalimpaan tahtiin. Yksi esimerkkki uudesta asiakkaastamme on vaatebrändi Ellen Tracy, jota kotimainen Holmberg Brands -yritys maahantuo.

25.9.2021
Blaa!:n syksyisissä mainoskuvissa mallimme Cecile ja Marietta

Pitkä ja onnistunut yhteistyötaipaleemme suomalaisen vaatemerkki Blaa!:n kanssa jatkui syksyisten mainoskuvausten merkeissä.

17.9.2021
Harvian upeissa kuvauksissa mallimme Nora, Sonja E ja Oskari

Saunominen on meille suomalaisille äärimmäisen suuri nautinto ja tärkeä perinne. Se on ylpeydenaiheemme ja osa kansallishistoriaamme. Mallimme Nora, Sonja E ja Oskari hehkuvat upean näköisinä […]

11.9.2021
Mallimme Otto ja Peppiina Premiumshopin kuvauksissa

Upeat mallimme Otto ja Peppiina valikoituivat esittelemään Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän nettikaupan Premiumshopin syksyn uutuustuotteita.

7.8.2021
Mallimme Marietta ja Anas AVIAn syysmalliston kuvauksissa

Kesä lähestyy pian loppuaan, ja lomailun jälkeen on taas aika palata omien liikunnallisten harrastusten pariin ja aktiivisempaan arkeen. Mallimme Marietta ja Anas esittelevät kuvissa amerikkalaisen urheiluvaatteiden pioneeribrändin AVIAn syysmallistoa.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram