4.9.2020

Loikkaus syksyyn Kookengän kanssa

Kellastuneet lehdet, kaapin pohjalta kaivetut villasukat ja märät tennarit ovat varma syksyn merkki. Jälkimmäinen näistä ei ole mukava asia, mutta onneksi vältettävissä hyvillä kengillä! Laajan ja laadukkaan kenkävalikoiman syksyyn tarjoaa esimerkiksi Kookenkä, jonka kanssa olemme saaneet tehdä yhteistyötä jo pitkään. Viimeisimpänä projektina toteutimme Kookengän syysmalliston kuvaukset.

Tuntuu, että vasta hetki sitten päivitimme blogiimme pastellisävyillä kuorrutettua kuvasaldoa Kookengän kevätmalliston uutuuksista. Syysmalliston kuvauksissa värit ovat vaihtuneet lämpimän sävyihin, ja kesätennarit on pakattu laatikkoon odottamaan seuraavaa vuotta. Tilalle ovat tulleet herkullisen näköiset ja trendikkäät maiharit ja jalkaa suojaavat ja lämpöä tuovat klassiset saappaat. Kookenkä valitsi upeiden ja ammattitaitoisten malliemme joukosta classic-mallimme Laurin ja Gätlinin, sekä lapsimallimme Aadan esittelemään näitä tyylikkäitä syysuutuuksia.

Nauti vaikka kuppi kuumaa virittäytyessäsi syystunnelmaan näiden raikkaiden ja iloisten kuvien siivittämänä!

Kiitämme yhteistyöstä asiakastamme Kookenkää, ihania mallejamme Aadaa, Gätliniä ja Lauria, valokuvaaja Jarno Kovamäkeä upeista kuvista, stailauksesta Pia Holloa ja meikeistä Heidi Reposta! Kuvissa esiintyvät vaatteet ovat muun muassa Gantilta, Espritiltä, Name itiltä, Uhanalta, KN Collectionilta, Jack & Jonesilta, Tommy Hilfigeriltä, Selected Femmeltä, Superdrylta, Vero Modalta ja Vilalta!

Viimeisimmät artikkelit:

23.6.2022
Promodelin ammattimallit esittelivät muotishow'ssa Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa

Yhteistyössä ravintola Periscopen kanssa toteutetussa muotishow'ssa Promodelin ammattimallit esittelivät Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa - ja säteilivät kilpaa auringon kanssa.

15.4.2022
Yhteistyömme Ideapark Lempäälän kanssa sai jatkoa

Onnistunut yhteistyömme Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin kanssa sai jatkoa upeiden mainoskuvien merkeissä. Kolme malliamme on jo komeillut tänä vuonna Ideapark NYT -lehdessä.

11.2.2022
Blaa!:n keväisissä kuvauksissa mallimme Veera K

Jo vuosien ajan blogissamme ja somekanavissamme on voinut seurata yhä vain syvenevää ja laadukkaampaa yhteistyötämme kotimaisen vaatemerkin Blaa!:n kanssa upeiden mainoskuvien muodossa. Tällä kertaa kevään malliston uutuuksia pääsi esittelemään tuoreissa kuvissa hehkuva, ihastuttava mallimme Veera K.

11.12.2021
Mallimme PREMIUMSHOPIN jouluisissa kuvauksissa - verkkokaupasta parhaat lahjat pukinkonttiin

Promodelin malleja on ollut jo parin vuoden ajan suomalaisen verkkokaupan PREMIUMSHOPIN (www.premiumshop.fi) kuvauksissa. Joulusesongin tuotteita esittelevät kuvissa upeat mallimme Mikko M, Hilla, Marietta ja Otto T.

26.11.2021
Esittelyssä kuvataidetta työkseen tekevä mallimme Sanni

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on Tampereella asuva ja Äänekoskelta kotoisin oleva, lahjakas mallimme Sanni. Mallintöiden lisäksi hänellä on taustaa niin kuvataiteen, digitaalisen viestinnän, graafisen suunnittelun kuin kuvittamisenkin töiden parista.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram