4.9.2020

Loikkaus syksyyn Kookengän kanssa

Kellastuneet lehdet, kaapin pohjalta kaivetut villasukat ja märät tennarit ovat varma syksyn merkki. Jälkimmäinen näistä ei ole mukava asia, mutta onneksi vältettävissä hyvillä kengillä! Laajan ja laadukkaan kenkävalikoiman syksyyn tarjoaa esimerkiksi Kookenkä, jonka kanssa olemme saaneet tehdä yhteistyötä jo pitkään. Viimeisimpänä projektina toteutimme Kookengän syysmalliston kuvaukset.

Tuntuu, että vasta hetki sitten päivitimme blogiimme pastellisävyillä kuorrutettua kuvasaldoa Kookengän kevätmalliston uutuuksista. Syysmalliston kuvauksissa värit ovat vaihtuneet lämpimän sävyihin, ja kesätennarit on pakattu laatikkoon odottamaan seuraavaa vuotta. Tilalle ovat tulleet herkullisen näköiset ja trendikkäät maiharit ja jalkaa suojaavat ja lämpöä tuovat klassiset saappaat. Kookenkä valitsi upeiden ja ammattitaitoisten malliemme joukosta classic-mallimme Laurin ja Gätlinin, sekä lapsimallimme Aadan esittelemään näitä tyylikkäitä syysuutuuksia.

Nauti vaikka kuppi kuumaa virittäytyessäsi syystunnelmaan näiden raikkaiden ja iloisten kuvien siivittämänä!

Kiitämme yhteistyöstä asiakastamme Kookenkää, ihania mallejamme Aadaa, Gätliniä ja Lauria, valokuvaaja Jarno Kovamäkeä upeista kuvista, stailauksesta Pia Holloa ja meikeistä Heidi Reposta! Kuvissa esiintyvät vaatteet ovat muun muassa Gantilta, Espritiltä, Name itiltä, Uhanalta, KN Collectionilta, Jack & Jonesilta, Tommy Hilfigeriltä, Selected Femmeltä, Superdrylta, Vero Modalta ja Vilalta!

Viimeisimmät artikkelit:

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram