18.9.2020

Inspiroidu syksyn hiustrendeistä - Cutrinin mainoskuvissa mallimme Hilla

Eilen ilmestyneessä Pinni-lehdessä Cutrin esittelee syksyn hiustrendejä mallimme Hillan kanssa. Hilla esiintyy Cutrinin upeissa mainoskuvissa lujalla ammattitaitoisella otteella. Hän on yksi useista malleistamme, jotka täyttävät kansainvälisten mallien kriteerit kauneudellaan, mitoillaan, kuvauksellisuudellaan ja esiintymistaidoillaan. Listoiltamme löydät perinteisestä mallimaailmasta poikkeavien kasvojen lisäksi kansainvälisen tason nuoret, kauniit naiset ja komeat miehet – siksi olemme enemmän kuin mallitoimisto.  

Kauniille, vaalealle Hillalle sopii erinomaisesti hiustyyli, joka on Cutrinin mukaan hakenut inspiraationsa viileästä sinertävästä yöstä, jossa kuun valon kajo osuu huurteiseen maahan ja vedenpintaan. Puhtaan helmenvaaleaan hiukseen heijastuu sinisen ja hopean hennot sävyt. Kampauksen varjopaikkoja tehostetaan syvemmällä sinertävällä sävyllä.

Cutrin on pohjoismaista hiusosaamista, asiakaspalvelun läheisyyttä ja vastuullisuutta arvostava brändi, joka on ollut pohjoismaisen herkän hiuspohjan ja hienolaatuisen hiuksen hoidon, muotoilun ja kampaustaidon ammattilainen jo lähes viisikymmentä vuotta. Tuotteissaan Cutrin käyttää pohjoisen luonnon tehoaineiden voimaa.

Kiitämme kuvaustiimiä, yhteistyökumppaneitamme, sekä ihanaa malliamme Hillaa!

Hiukset: Kaisa Vuorenpää, Cutrin Artistic Team
Valokuvaaja: Sara Lehtomaa, Fotonokka
Meikki: Meliina Savela
Tyyli: Sakke Hytönen
Malli: Hilla, Promodel

Viimeisimmät artikkelit:

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram