15.9.2020

Ideapark NYT -liite kokoaa kaiken olennaisen tasauspäivistä - kannessa mallimme Krista K

Onko syysostokset vielä tekemättä? Lempäälän Ideaparkissa vietetään tasauspäiviä huomisesta, 16.9. alkaen. Shoppailla voit tasatuin hinnoin sunnuntaihin 20.9. asti. Yli 170 liikettä tasaavat hintojaan - laaja valikoima takaa, että asiakkaat löytäisivät mahdollisimman hyvin tarvitsemansa tuotteet! Liikkeiden lisäksi tuotteita voi löytää Ideaparkin Keskusaukiolta, jossa upeita tuotteita myyvät muun muassa huippubrändit, kuten Gant ja Tommy Hilfiger. Ideapark järjestää myös monenlaista ohjelmaa aina sunnuntaihin asti. Mukana on ohjelmaa myös perheen pienimmille, jotta hekin viihtyvät mahdollisimman hyvin. Koko ohjelmatarjonnan löydät Ideaparkin nettisivuilta. Muistathan, että mikäli sunnuntaishoppailu innostaa, pääset Tampereelta ilmaiseksi bussilla Ideaparkiin kello 11-17 välisenä aikana.

Parhaiten listan tasattujen hintojen tuotteista löydät Ideapark NYT -lehdestä, jonka kansikuviin olemme iloksemme saaneet tarjota jälleen kerran meidän ammattitaitoisia mallejamme. Ideapark NYT -lehden kesänumeroiden ja syyskuun kansissa poseeraavat mallimme Krista K, Mikko M ja lapsimallimme Luca. Iloiset ja pirteät kuvat ovat jatkumoa pitkään jatkuneelle yhteistyöllemme Lempäälän Ideaparkin kanssa.

Ideapark Lempäälä

Ideapark Lempäälä on kauppakeskus, josta löydät monipuolisen valikoiman tuotteita niin muodin, vapaa-ajan, sisustuksen kuin päivittäistavarankin tarpeisiin. Ideapark kokoaa yli 150 liikettä ja yli 20 ravintolaa ja kahvilaa saman katon alle. Myöskään auton parkkeeraamisesta ei tarvitse kantaa huolta, sillä parkkiruutuja löytyy yli 3000 - ihan ilmaiseksi! Laadukkaiden ostoselämyksien ohella Ideapark tarjoaa tapahtumia sekä muita vapaa-aika ja kulttuuripalveluita kaiken ikäisille.

Kiitämme jälleen yhteistyöstä Ideapark Lempäälää, sekä upeita mallejamme Mikkoa, Kristaa ja Lucaa!

Viimeisimmät artikkelit:

15.10.2021
Ellen Tracyn kuvauksissa mallimme Kati

Maailman avautuessa pikkuhiljaa on ilo, että eri vaatemerkkien katalogikuvauksia toteutetaan jälleen normaalimpaan tahtiin. Yksi esimerkkki uudesta asiakkaastamme on vaatebrändi Ellen Tracy, jota kotimainen Holmberg Brands -yritys maahantuo.

25.9.2021
Blaa!:n syksyisissä mainoskuvissa mallimme Cecile ja Marietta

Pitkä ja onnistunut yhteistyötaipaleemme suomalaisen vaatemerkki Blaa!:n kanssa jatkui syksyisten mainoskuvausten merkeissä.

17.9.2021
Harvian upeissa kuvauksissa mallimme Nora, Sonja E ja Oskari

Saunominen on meille suomalaisille äärimmäisen suuri nautinto ja tärkeä perinne. Se on ylpeydenaiheemme ja osa kansallishistoriaamme. Mallimme Nora, Sonja E ja Oskari hehkuvat upean näköisinä […]

11.9.2021
Mallimme Otto ja Peppiina Premiumshopin kuvauksissa

Upeat mallimme Otto ja Peppiina valikoituivat esittelemään Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän nettikaupan Premiumshopin syksyn uutuustuotteita.

7.8.2021
Mallimme Marietta ja Anas AVIAn syysmalliston kuvauksissa

Kesä lähestyy pian loppuaan, ja lomailun jälkeen on taas aika palata omien liikunnallisten harrastusten pariin ja aktiivisempaan arkeen. Mallimme Marietta ja Anas esittelevät kuvissa amerikkalaisen urheiluvaatteiden pioneeribrändin AVIAn syysmallistoa.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram