15.9.2020

Ideapark NYT -liite kokoaa kaiken olennaisen tasauspäivistä - kannessa mallimme Krista K

Onko syysostokset vielä tekemättä? Lempäälän Ideaparkissa vietetään tasauspäiviä huomisesta, 16.9. alkaen. Shoppailla voit tasatuin hinnoin sunnuntaihin 20.9. asti. Yli 170 liikettä tasaavat hintojaan - laaja valikoima takaa, että asiakkaat löytäisivät mahdollisimman hyvin tarvitsemansa tuotteet! Liikkeiden lisäksi tuotteita voi löytää Ideaparkin Keskusaukiolta, jossa upeita tuotteita myyvät muun muassa huippubrändit, kuten Gant ja Tommy Hilfiger. Ideapark järjestää myös monenlaista ohjelmaa aina sunnuntaihin asti. Mukana on ohjelmaa myös perheen pienimmille, jotta hekin viihtyvät mahdollisimman hyvin. Koko ohjelmatarjonnan löydät Ideaparkin nettisivuilta. Muistathan, että mikäli sunnuntaishoppailu innostaa, pääset Tampereelta ilmaiseksi bussilla Ideaparkiin kello 11-17 välisenä aikana.

Parhaiten listan tasattujen hintojen tuotteista löydät Ideapark NYT -lehdestä, jonka kansikuviin olemme iloksemme saaneet tarjota jälleen kerran meidän ammattitaitoisia mallejamme. Ideapark NYT -lehden kesänumeroiden ja syyskuun kansissa poseeraavat mallimme Krista K, Mikko M ja lapsimallimme Luca. Iloiset ja pirteät kuvat ovat jatkumoa pitkään jatkuneelle yhteistyöllemme Lempäälän Ideaparkin kanssa.

Ideapark Lempäälä

Ideapark Lempäälä on kauppakeskus, josta löydät monipuolisen valikoiman tuotteita niin muodin, vapaa-ajan, sisustuksen kuin päivittäistavarankin tarpeisiin. Ideapark kokoaa yli 150 liikettä ja yli 20 ravintolaa ja kahvilaa saman katon alle. Myöskään auton parkkeeraamisesta ei tarvitse kantaa huolta, sillä parkkiruutuja löytyy yli 3000 - ihan ilmaiseksi! Laadukkaiden ostoselämyksien ohella Ideapark tarjoaa tapahtumia sekä muita vapaa-aika ja kulttuuripalveluita kaiken ikäisille.

Kiitämme jälleen yhteistyöstä Ideapark Lempäälää, sekä upeita mallejamme Mikkoa, Kristaa ja Lucaa!

Viimeisimmät artikkelit:

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram