15.9.2020

Ideapark NYT -liite kokoaa kaiken olennaisen tasauspäivistä - kannessa mallimme Krista K

Onko syysostokset vielä tekemättä? Lempäälän Ideaparkissa vietetään tasauspäiviä huomisesta, 16.9. alkaen. Shoppailla voit tasatuin hinnoin sunnuntaihin 20.9. asti. Yli 170 liikettä tasaavat hintojaan - laaja valikoima takaa, että asiakkaat löytäisivät mahdollisimman hyvin tarvitsemansa tuotteet! Liikkeiden lisäksi tuotteita voi löytää Ideaparkin Keskusaukiolta, jossa upeita tuotteita myyvät muun muassa huippubrändit, kuten Gant ja Tommy Hilfiger. Ideapark järjestää myös monenlaista ohjelmaa aina sunnuntaihin asti. Mukana on ohjelmaa myös perheen pienimmille, jotta hekin viihtyvät mahdollisimman hyvin. Koko ohjelmatarjonnan löydät Ideaparkin nettisivuilta. Muistathan, että mikäli sunnuntaishoppailu innostaa, pääset Tampereelta ilmaiseksi bussilla Ideaparkiin kello 11-17 välisenä aikana.

Parhaiten listan tasattujen hintojen tuotteista löydät Ideapark NYT -lehdestä, jonka kansikuviin olemme iloksemme saaneet tarjota jälleen kerran meidän ammattitaitoisia mallejamme. Ideapark NYT -lehden kesänumeroiden ja syyskuun kansissa poseeraavat mallimme Krista K, Mikko M ja lapsimallimme Luca. Iloiset ja pirteät kuvat ovat jatkumoa pitkään jatkuneelle yhteistyöllemme Lempäälän Ideaparkin kanssa.

Ideapark Lempäälä

Ideapark Lempäälä on kauppakeskus, josta löydät monipuolisen valikoiman tuotteita niin muodin, vapaa-ajan, sisustuksen kuin päivittäistavarankin tarpeisiin. Ideapark kokoaa yli 150 liikettä ja yli 20 ravintolaa ja kahvilaa saman katon alle. Myöskään auton parkkeeraamisesta ei tarvitse kantaa huolta, sillä parkkiruutuja löytyy yli 3000 - ihan ilmaiseksi! Laadukkaiden ostoselämyksien ohella Ideapark tarjoaa tapahtumia sekä muita vapaa-aika ja kulttuuripalveluita kaiken ikäisille.

Kiitämme jälleen yhteistyöstä Ideapark Lempäälää, sekä upeita mallejamme Mikkoa, Kristaa ja Lucaa!

Viimeisimmät artikkelit:

23.6.2022
Promodelin ammattimallit esittelivät muotishow'ssa Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa

Yhteistyössä ravintola Periscopen kanssa toteutetussa muotishow'ssa Promodelin ammattimallit esittelivät Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa - ja säteilivät kilpaa auringon kanssa.

15.4.2022
Yhteistyömme Ideapark Lempäälän kanssa sai jatkoa

Onnistunut yhteistyömme Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin kanssa sai jatkoa upeiden mainoskuvien merkeissä. Kolme malliamme on jo komeillut tänä vuonna Ideapark NYT -lehdessä.

11.2.2022
Blaa!:n keväisissä kuvauksissa mallimme Veera K

Jo vuosien ajan blogissamme ja somekanavissamme on voinut seurata yhä vain syvenevää ja laadukkaampaa yhteistyötämme kotimaisen vaatemerkin Blaa!:n kanssa upeiden mainoskuvien muodossa. Tällä kertaa kevään malliston uutuuksia pääsi esittelemään tuoreissa kuvissa hehkuva, ihastuttava mallimme Veera K.

11.12.2021
Mallimme PREMIUMSHOPIN jouluisissa kuvauksissa - verkkokaupasta parhaat lahjat pukinkonttiin

Promodelin malleja on ollut jo parin vuoden ajan suomalaisen verkkokaupan PREMIUMSHOPIN (www.premiumshop.fi) kuvauksissa. Joulusesongin tuotteita esittelevät kuvissa upeat mallimme Mikko M, Hilla, Marietta ja Otto T.

26.11.2021
Esittelyssä kuvataidetta työkseen tekevä mallimme Sanni

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on Tampereella asuva ja Äänekoskelta kotoisin oleva, lahjakas mallimme Sanni. Mallintöiden lisäksi hänellä on taustaa niin kuvataiteen, digitaalisen viestinnän, graafisen suunnittelun kuin kuvittamisenkin töiden parista.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram