15.10.2021

Ellen Tracyn kuvauksissa mallimme Kati

Maailman avautuessa pikkuhiljaa on ilo, että eri vaatemerkkien katalogikuvauksia toteutetaan jälleen normaalimpaan tahtiin. Yksi esimerkkki uudesta asiakkaastamme on vaatebrändi Ellen Tracy (www.ellentracy.fi), jota kotimainen Holmberg Brands -yritys maahantuo.

Ellen Tracy on vuonna 1949 perustettu brändi, jonka vaatteet on suunniteltu naisille, jotka elävät hetkessä, eivät hetkeä varten. Ellen Tracy -nainen on moderni, itsevarma ja suhtautuu myönteisesti muutoksiin. Ellen Tracyllä uskotaan, että tyyli ei tule vain vaatteista vaan siitä mitä teet, kuka olet ja mitä tavoittelet. Tuotteet ovat saatavilla yksinmyyntinä K-Citymarketeista.

Promodelilta löydät monipuolisesti erikokoisia ja -ikäisiä malleja tämäntyyppisiin katalogikuviin, niin perinteisissä, pienemmissä 36–38 -kokoluokissa kuin sitä isommissakin kokoluokissa.

Näiden kauniiden kuvien myötä toivotamme iloista syyslomaa kaikille!

Kiitos yhteistyöstä Ellen Tracy, Holmberg Brands ja upea mallimme Kati!

Kuvaaja: Studio Thomas Broumand

Kuvaussuunnittelija: Marita Kouhia

Muah: Tiina-Maria Valanti

Viimeisimmät artikkelit:

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

8.9.2022
Mallimme Petra ja lapsimalli Dino AVIAn sporttisissa mainoskuvissa

Promodel liputtaa vahvasti terveellisten elämäntapojen puolesta. Mallimme Petra ja lapsimallimme Dino valikoituivat esittelemään AVIAn syksyn uutuusmallistoa.

15.8.2022
Promodelin ammattimallit Stora Enson kuvauksissa - kurkista behind the scenes -materiaaliin!

Stora Enso järjesti parisen viikkoa sitten kuvaukset Hyvinkään metsässä. Malleiksi näihin mainoskuvauksiin valittiin mallimme Stina, Pirkko, Topi ja Oskari. Kuvaukset sujuivat erinomaisesti upeassa säässä, Suomen […]

23.6.2022
Promodelin ammattimallit esittelivät muotishow'ssa Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa

Yhteistyössä ravintola Periscopen kanssa toteutetussa muotishow'ssa Promodelin ammattimallit esittelivät Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa - ja säteilivät kilpaa auringon kanssa.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram