15.10.2021

Ellen Tracyn kuvauksissa mallimme Kati

Maailman avautuessa pikkuhiljaa on ilo, että eri vaatemerkkien katalogikuvauksia toteutetaan jälleen normaalimpaan tahtiin. Yksi esimerkkki uudesta asiakkaastamme on vaatebrändi Ellen Tracy (www.ellentracy.fi), jota kotimainen Holmberg Brands -yritys maahantuo.

Ellen Tracy on vuonna 1949 perustettu brändi, jonka vaatteet on suunniteltu naisille, jotka elävät hetkessä, eivät hetkeä varten. Ellen Tracy -nainen on moderni, itsevarma ja suhtautuu myönteisesti muutoksiin. Ellen Tracyllä uskotaan, että tyyli ei tule vain vaatteista vaan siitä mitä teet, kuka olet ja mitä tavoittelet. Tuotteet ovat saatavilla yksinmyyntinä K-Citymarketeista.

Promodelilta löydät monipuolisesti erikokoisia ja -ikäisiä malleja tämäntyyppisiin katalogikuviin, niin perinteisissä, pienemmissä 36–38 -kokoluokissa kuin sitä isommissakin kokoluokissa.

Näiden kauniiden kuvien myötä toivotamme iloista syyslomaa kaikille!

Kiitos yhteistyöstä Ellen Tracy, Holmberg Brands ja upea mallimme Kati!

Kuvaaja: Studio Thomas Broumand

Kuvaussuunnittelija: Marita Kouhia

Muah: Tiina-Maria Valanti

Viimeisimmät artikkelit:

15.4.2022
Yhteistyömme Ideapark Lempäälän kanssa sai jatkoa

Onnistunut yhteistyömme Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin kanssa sai jatkoa upeiden mainoskuvien merkeissä. Kolme malliamme on jo komeillut tänä vuonna Ideapark NYT -lehdessä.

11.2.2022
Blaa!:n keväisissä kuvauksissa mallimme Veera K

Jo vuosien ajan blogissamme ja somekanavissamme on voinut seurata yhä vain syvenevää ja laadukkaampaa yhteistyötämme kotimaisen vaatemerkin Blaa!:n kanssa upeiden mainoskuvien muodossa. Tällä kertaa kevään malliston uutuuksia pääsi esittelemään tuoreissa kuvissa hehkuva, ihastuttava mallimme Veera K.

11.12.2021
Mallimme PREMIUMSHOPIN jouluisissa kuvauksissa - verkkokaupasta parhaat lahjat pukinkonttiin

Promodelin malleja on ollut jo parin vuoden ajan suomalaisen verkkokaupan PREMIUMSHOPIN (www.premiumshop.fi) kuvauksissa. Joulusesongin tuotteita esittelevät kuvissa upeat mallimme Mikko M, Hilla, Marietta ja Otto T.

26.11.2021
Esittelyssä kuvataidetta työkseen tekevä mallimme Sanni

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on Tampereella asuva ja Äänekoskelta kotoisin oleva, lahjakas mallimme Sanni. Mallintöiden lisäksi hänellä on taustaa niin kuvataiteen, digitaalisen viestinnän, graafisen suunnittelun kuin kuvittamisenkin töiden parista.

11.11.2021
Esittelyssä valokuvausta taitava mallimme Cecile

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on upea mallimme Cecile, 28, joka häärää niin kameran edessä kuin sen takanakin.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram