15.10.2021

Ellen Tracyn kuvauksissa mallimme Kati

Maailman avautuessa pikkuhiljaa on ilo, että eri vaatemerkkien katalogikuvauksia toteutetaan jälleen normaalimpaan tahtiin. Yksi esimerkkki uudesta asiakkaastamme on vaatebrändi Ellen Tracy (www.ellentracy.fi), jota kotimainen Holmberg Brands -yritys maahantuo.

Ellen Tracy on vuonna 1949 perustettu brändi, jonka vaatteet on suunniteltu naisille, jotka elävät hetkessä, eivät hetkeä varten. Ellen Tracy -nainen on moderni, itsevarma ja suhtautuu myönteisesti muutoksiin. Ellen Tracyllä uskotaan, että tyyli ei tule vain vaatteista vaan siitä mitä teet, kuka olet ja mitä tavoittelet. Tuotteet ovat saatavilla yksinmyyntinä K-Citymarketeista.

Promodelilta löydät monipuolisesti erikokoisia ja -ikäisiä malleja tämäntyyppisiin katalogikuviin, niin perinteisissä, pienemmissä 36–38 -kokoluokissa kuin sitä isommissakin kokoluokissa.

Näiden kauniiden kuvien myötä toivotamme iloista syyslomaa kaikille!

Kiitos yhteistyöstä Ellen Tracy, Holmberg Brands ja upea mallimme Kati!

Kuvaaja: Studio Thomas Broumand

Kuvaussuunnittelija: Marita Kouhia

Muah: Tiina-Maria Valanti

Viimeisimmät artikkelit:

6.1.2023
MALLIMME Rozelina Blaa!n kuvauksissa

Kurkistimme upean mallimme Rozelinan kanssa suomalaisen vaatemerkin, Blaa!:n alkuvuoden mallistoon!

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram