15.10.2021

Ellen Tracyn kuvauksissa mallimme Kati

Maailman avautuessa pikkuhiljaa on ilo, että eri vaatemerkkien katalogikuvauksia toteutetaan jälleen normaalimpaan tahtiin. Yksi esimerkkki uudesta asiakkaastamme on vaatebrändi Ellen Tracy (www.ellentracy.fi), jota kotimainen Holmberg Brands -yritys maahantuo.

Ellen Tracy on vuonna 1949 perustettu brändi, jonka vaatteet on suunniteltu naisille, jotka elävät hetkessä, eivät hetkeä varten. Ellen Tracy -nainen on moderni, itsevarma ja suhtautuu myönteisesti muutoksiin. Ellen Tracyllä uskotaan, että tyyli ei tule vain vaatteista vaan siitä mitä teet, kuka olet ja mitä tavoittelet. Tuotteet ovat saatavilla yksinmyyntinä K-Citymarketeista.

Promodelilta löydät monipuolisesti erikokoisia ja -ikäisiä malleja tämäntyyppisiin katalogikuviin, niin perinteisissä, pienemmissä 36–38 -kokoluokissa kuin sitä isommissakin kokoluokissa.

Näiden kauniiden kuvien myötä toivotamme iloista syyslomaa kaikille!

Kiitos yhteistyöstä Ellen Tracy, Holmberg Brands ja upea mallimme Kati!

Kuvaaja: Studio Thomas Broumand

Kuvaussuunnittelija: Marita Kouhia

Muah: Tiina-Maria Valanti

Viimeisimmät artikkelit:

26.11.2021
Esittelyssä kuvataidetta työkseen tekevä mallimme Sanni

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on Tampereella asuva ja Äänekoskelta kotoisin oleva, lahjakas mallimme Sanni. Mallintöiden lisäksi hänellä on taustaa niin kuvataiteen, digitaalisen viestinnän, graafisen suunnittelun kuin kuvittamisenkin töiden parista.

11.11.2021
Esittelyssä valokuvausta taitava mallimme Cecile

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on upea mallimme Cecile, 28, joka häärää niin kameran edessä kuin sen takanakin.

29.10.2021
Etsimme uusia malleja - tapaamisia voi nyt järjestää uusissa tiloissamme

Mallitoimistomme uudet tilat Tampereen Vuoreksessa ovat nyt valmiit, ja siellä voi järjestää tapaamisia uusien mallitulokkaiden kanssa. Jos olet kiinnostunut mallin töistä, otathan meihin rohkeasti yhteyttä!

15.10.2021
Ellen Tracyn kuvauksissa mallimme Kati

Maailman avautuessa pikkuhiljaa on ilo, että eri vaatemerkkien katalogikuvauksia toteutetaan jälleen normaalimpaan tahtiin. Yksi esimerkkki uudesta asiakkaastamme on vaatebrändi Ellen Tracy, jota kotimainen Holmberg Brands -yritys maahantuo.

25.9.2021
Blaa!:n syksyisissä mainoskuvissa mallimme Cecile ja Marietta

Pitkä ja onnistunut yhteistyötaipaleemme suomalaisen vaatemerkki Blaa!:n kanssa jatkui syksyisten mainoskuvausten merkeissä.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram