14.2.2020

PROMODELIN MALLIKILPAILU

Käynnistämme kilpailun, johon osallistumalla voit voittaa mallikansiokuvat itsellesi ja mallisopimuksen Promodel-mallitoimistoon! Tulemalla listoillemme sinulla on mahdollisuus päästä työllistymään mielenkiintoisissa toimeksiannoissamme.

Olemme 16 vuoden kokemuksen omaava yritys, joka toimii aina luotettavasti, tehokkaasti ja asiakkaitamme ja mallejamme kuunnellen. Meidän mallinamme sinun on mahdollista saada toimeksiantoja niin Suomesta kuin ulkomailta. Mallimme työskentelevät monipuolisesti niin perinteisissä kuvauksissa kuin TV-tuotannoissa ja PR-töissä.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet 15-30-vuotias, nainen, 170-180 cm pitkä ja vaatekokosi on 34-38, tai olet mies, 180-190 cm pitkä ja vaatekokosi on 48-52. Lisäksi olet persoonallisen tai klassisen kaunis ja viihdyt kameran edessä. Ilmianna itsesi, mikäli sopisit joukkoomme! Voit tägätä myös ystäväsi, joka sopisi listoillemme!

Osallistu kilpailuun:

- kommentoimalla Facebook- tai Instagram-postaukseen ikäsi, pituutesi ja paikkakuntasi
-tykkäämällä Facebook-sivustamme Promodel Oy
-seuraamalla meitä Instagramissa @promodel_model_management

Valitsemme kaikkien osallistujien kesken yhden henkilön, jolle kustannamme mallikansion (arvo vähintään 250 euroa) valitsemallamme ammattikuvaajalla. Samalla voittaja saa mallisopimuksen kanssamme.

Halutessasi voit lähettää hakemuksen tähän kilpailuun myös sähköpostitse [email protected] Kirjoita otsikkoon "Promodelin mallikilpailu”. Hakemuksessa tulee olla vähintään kaksi laadukasta kuvaa, joista toinen on kasvokuva, missä hampaat näkyvät, ja toinen kokovartalokuva, josta vartalon symmetria erottuu. Lisää sähköpostiviestiin myös pituutesi, ikäsi, paikkakuntasi ja muut yhteystietosi.

Kilpailuun voit osallistua 13.3.2020 klo 12.00 asti.  Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Onnea kilpailuun!

Viimeisimmät artikkelit:

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram