14.2.2020

PROMODELIN MALLIKILPAILU

Käynnistämme kilpailun, johon osallistumalla voit voittaa mallikansiokuvat itsellesi ja mallisopimuksen Promodel-mallitoimistoon! Tulemalla listoillemme sinulla on mahdollisuus päästä työllistymään mielenkiintoisissa toimeksiannoissamme.

Olemme 16 vuoden kokemuksen omaava yritys, joka toimii aina luotettavasti, tehokkaasti ja asiakkaitamme ja mallejamme kuunnellen. Meidän mallinamme sinun on mahdollista saada toimeksiantoja niin Suomesta kuin ulkomailta. Mallimme työskentelevät monipuolisesti niin perinteisissä kuvauksissa kuin TV-tuotannoissa ja PR-töissä.

Saatat olla etsimämme henkilö, jos olet 15-30-vuotias, nainen, 170-180 cm pitkä ja vaatekokosi on 34-38, tai olet mies, 180-190 cm pitkä ja vaatekokosi on 48-52. Lisäksi olet persoonallisen tai klassisen kaunis ja viihdyt kameran edessä. Ilmianna itsesi, mikäli sopisit joukkoomme! Voit tägätä myös ystäväsi, joka sopisi listoillemme!

Osallistu kilpailuun:

- kommentoimalla Facebook- tai Instagram-postaukseen ikäsi, pituutesi ja paikkakuntasi
-tykkäämällä Facebook-sivustamme Promodel Oy
-seuraamalla meitä Instagramissa @promodel_model_management

Valitsemme kaikkien osallistujien kesken yhden henkilön, jolle kustannamme mallikansion (arvo vähintään 250 euroa) valitsemallamme ammattikuvaajalla. Samalla voittaja saa mallisopimuksen kanssamme.

Halutessasi voit lähettää hakemuksen tähän kilpailuun myös sähköpostitse [email protected] Kirjoita otsikkoon "Promodelin mallikilpailu”. Hakemuksessa tulee olla vähintään kaksi laadukasta kuvaa, joista toinen on kasvokuva, missä hampaat näkyvät, ja toinen kokovartalokuva, josta vartalon symmetria erottuu. Lisää sähköpostiviestiin myös pituutesi, ikäsi, paikkakuntasi ja muut yhteystietosi.

Kilpailuun voit osallistua 13.3.2020 klo 12.00 asti.  Ilmoitamme voittajalle henkilökohtaisesti.

Onnea kilpailuun!

Viimeisimmät artikkelit:

15.8.2022
Promodelin ammattimallit Stora Enson kuvauksissa - kurkista behind the scenes -materiaaliin!

Stora Enso järjesti parisen viikkoa sitten kuvaukset Hyvinkään metsässä. Malleiksi näihin mainoskuvauksiin valittiin mallimme Stina, Pirkko, Topi ja Oskari. Kuvaukset sujuivat erinomaisesti upeassa säässä, Suomen […]

23.6.2022
Promodelin ammattimallit esittelivät muotishow'ssa Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa

Yhteistyössä ravintola Periscopen kanssa toteutetussa muotishow'ssa Promodelin ammattimallit esittelivät Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa - ja säteilivät kilpaa auringon kanssa.

15.4.2022
Yhteistyömme Ideapark Lempäälän kanssa sai jatkoa

Onnistunut yhteistyömme Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin kanssa sai jatkoa upeiden mainoskuvien merkeissä. Kolme malliamme on jo komeillut tänä vuonna Ideapark NYT -lehdessä.

11.2.2022
Blaa!:n keväisissä kuvauksissa mallimme Veera K

Jo vuosien ajan blogissamme ja somekanavissamme on voinut seurata yhä vain syvenevää ja laadukkaampaa yhteistyötämme kotimaisen vaatemerkin Blaa!:n kanssa upeiden mainoskuvien muodossa. Tällä kertaa kevään malliston uutuuksia pääsi esittelemään tuoreissa kuvissa hehkuva, ihastuttava mallimme Veera K.

11.12.2021
Mallimme PREMIUMSHOPIN jouluisissa kuvauksissa - verkkokaupasta parhaat lahjat pukinkonttiin

Promodelin malleja on ollut jo parin vuoden ajan suomalaisen verkkokaupan PREMIUMSHOPIN (www.premiumshop.fi) kuvauksissa. Joulusesongin tuotteita esittelevät kuvissa upeat mallimme Mikko M, Hilla, Marietta ja Otto T.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram