15.8.2022

Promodelin ammattimallit Stora Enson kuvauksissa - kurkista behind the scenes -materiaaliin!

Stora Enso järjesti parisen viikkoa sitten kuvaukset Hyvinkään metsässä. Malleiksi näihin mainoskuvauksiin valittiin mallimme Stina, Pirkko, Topi ja Oskari. Kuvaukset sujuivat erinomaisesti upeassa säässä, Suomen kauniissa luonnossa.

Mallialalla kesät ovat perinteisesti melko hiljaisia. Tässä on kuitenkin yksi esimerkki kivasta, mutta melko epätyypillisenä ajankohtana, eli tänä kesänä toteutetusta toimeksiannostamme! Promodelilta saat tarpeesi mukaan malleja kuvauksiin, niin liikkuvaan kuvaan kuin perinteisiin still-kuviinkin!

Näin kuvauksista vastannut Aino Tissari Stora Ensolta kommentoi kuvauspäivää:

"Kiitos Promodel - päivä oli todella onnistunut ja hauskaakin oli! Kaikki mallit istuivat rooleihinsa hienosti. He sisäistivät nopeasti metsänomistajan ja metsäasiantuntijan roolit. Päivä eteni sujuvasti ja tosiaan tavoite täyttyi, jopa ylittyi kuvien määrän ja monipuolisuuden osalta. Ilman Raisaa olisimme olleet pulassa - hän huolehti koko ajan, että malleilla on kuvissa meikki ja hiukset kohdillaan."

Kurkista kuvauksiin näiden behind the scenes -kuvien myötä!

Kuvauksissa mallimme Pirkko, Stina, Topi ja Oskari sekä kuvauksista vastannut Aino Tissari, kuvaaja Markku Pajunen ja meikistä ja hiuksista vastannut Raisa Äijälä.

Iso kiitos yhteistyöstä Stora Ensolle ja kiitos myös luonnollisen upeille malleillemme Stinalle, Pirkolle, Topille ja Oskarille!

Muah: Raisa Äijälä.

Viimeisimmät artikkelit:

6.1.2023
MALLIMME Rozelina Blaa!n kuvauksissa

Kurkistimme upean mallimme Rozelinan kanssa suomalaisen vaatemerkin, Blaa!:n alkuvuoden mallistoon!

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram