15.8.2022

Promodelin ammattimallit Stora Enson kuvauksissa - kurkista behind the scenes -materiaaliin!

Stora Enso järjesti parisen viikkoa sitten kuvaukset Hyvinkään metsässä. Malleiksi näihin mainoskuvauksiin valittiin mallimme Stina, Pirkko, Topi ja Oskari. Kuvaukset sujuivat erinomaisesti upeassa säässä, Suomen kauniissa luonnossa.

Mallialalla kesät ovat perinteisesti melko hiljaisia. Tässä on kuitenkin yksi esimerkki kivasta, mutta melko epätyypillisenä ajankohtana, eli tänä kesänä toteutetusta toimeksiannostamme! Promodelilta saat tarpeesi mukaan malleja kuvauksiin, niin liikkuvaan kuvaan kuin perinteisiin still-kuviinkin!

Näin kuvauksista vastannut Aino Tissari Stora Ensolta kommentoi kuvauspäivää:

"Kiitos Promodel - päivä oli todella onnistunut ja hauskaakin oli! Kaikki mallit istuivat rooleihinsa hienosti. He sisäistivät nopeasti metsänomistajan ja metsäasiantuntijan roolit. Päivä eteni sujuvasti ja tosiaan tavoite täyttyi, jopa ylittyi kuvien määrän ja monipuolisuuden osalta. Ilman Raisaa olisimme olleet pulassa - hän huolehti koko ajan, että malleilla on kuvissa meikki ja hiukset kohdillaan."

Kurkista kuvauksiin näiden behind the scenes -kuvien myötä!

Kuvauksissa mallimme Pirkko, Stina, Topi ja Oskari sekä kuvauksista vastannut Aino Tissari, kuvaaja Markku Pajunen ja meikistä ja hiuksista vastannut Raisa Äijälä.

Iso kiitos yhteistyöstä Stora Ensolle ja kiitos myös luonnollisen upeille malleillemme Stinalle, Pirkolle, Topille ja Oskarille!

Muah: Raisa Äijälä.

Viimeisimmät artikkelit:

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

8.9.2022
Mallimme Petra ja lapsimalli Dino AVIAn sporttisissa mainoskuvissa

Promodel liputtaa vahvasti terveellisten elämäntapojen puolesta. Mallimme Petra ja lapsimallimme Dino valikoituivat esittelemään AVIAn syksyn uutuusmallistoa.

15.8.2022
Promodelin ammattimallit Stora Enson kuvauksissa - kurkista behind the scenes -materiaaliin!

Stora Enso järjesti parisen viikkoa sitten kuvaukset Hyvinkään metsässä. Malleiksi näihin mainoskuvauksiin valittiin mallimme Stina, Pirkko, Topi ja Oskari. Kuvaukset sujuivat erinomaisesti upeassa säässä, Suomen […]

23.6.2022
Promodelin ammattimallit esittelivät muotishow'ssa Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa

Yhteistyössä ravintola Periscopen kanssa toteutetussa muotishow'ssa Promodelin ammattimallit esittelivät Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa - ja säteilivät kilpaa auringon kanssa.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram