6.1.2023

MALLIMME Rozelina Blaa!n kuvauksissa

Hyvää alkanutta vuotta 2023! Huolimatta käsillä olevista vaikeista ajoista, elämä jatkuu, yhdessä tukien toinen toisiamme. Teemme parhaamme tänäkin vuonna ja toivomme, että tämä vuosi olisi rauhan ja kasvun vuosi meille kaikille.

Kurkistimme upean mallimme Rozelinan (https://www.promodel.fi/models/rozelina/) kanssa suomalaisen vaatemerkin, Blaa!:n alkuvuoden mallistoon! Tarjolla on reippaita ja rohkeita värejä, upeita kuoseja sekä monikäyttöisiä vaatteita.

Blaa!:n vaatteet valmistetaan aina läpinäkyvästi EU:n alueella. Valmistuksessa ei käytetä ympäristölle tai ihmisille haitallisia kemikaaleja. Myöskään eläimille ei tuoteta kärsimystä.

Olethan meihin rohkeasti yhteydessä, kun tarvitset malleja kuvauksiin!

Kiitos jälleen onnistuneesta yhteistyöstä Blaa! ja mallimme Rozelina!

Viimeisimmät artikkelit:

6.1.2023
MALLIMME Rozelina Blaa!n kuvauksissa

Kurkistimme upean mallimme Rozelinan kanssa suomalaisen vaatemerkin, Blaa!:n alkuvuoden mallistoon!

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram