16.9.2022

Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M (https://www.promodel.fi/models/julia-m/).

Cutrin-tuotteet on kehitetty pohjoisen hiustarpeisiin: tuuheutta ja runsautta pipon latistamille hiuksille, helpotusta herkälle, hilseilevälle ja kuivalle hiuspohjalle sekä värisuojaa auringon haalistavalta vaikutukselta. Cutrinin tuotevalikoimasta löytyy ratkaisut kaikkiin hiushaasteisiin hiuspohjan hyvinvoinnista muotoiluun; valikoimiin kuuluu myös ammattituotteet kampaamojen käyttöön.

Cutrin on tehnyt pitkään yhteistyötä meidän kanssa hiusnäytösten ja -kuvausten osalta.

”Promodelin kanssa on ihanan joustavaa ja helppoa työskennellä. Sovituista asioista pidetään kiinni ja mallit ovat paitsi ihastuttavia ja positiivisia, myös todella ammattitaitoisia”, sanoo Cutrinin koulutuspäällikkö Kaisa Vuorenpää.

Otathan meihin yhteyttä, kun tarvitset malleja kuvauksiin!

Kiitämme onnistuneesta yhteistyöstä Cutrinia ja ihanaa malliamme Juliaa!

Viimeisimmät artikkelit:

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

8.9.2022
Mallimme Petra ja lapsimalli Dino AVIAn sporttisissa mainoskuvissa

Promodel liputtaa vahvasti terveellisten elämäntapojen puolesta. Mallimme Petra ja lapsimallimme Dino valikoituivat esittelemään AVIAn syksyn uutuusmallistoa.

15.8.2022
Promodelin ammattimallit Stora Enson kuvauksissa - kurkista behind the scenes -materiaaliin!

Stora Enso järjesti parisen viikkoa sitten kuvaukset Hyvinkään metsässä. Malleiksi näihin mainoskuvauksiin valittiin mallimme Stina, Pirkko, Topi ja Oskari. Kuvaukset sujuivat erinomaisesti upeassa säässä, Suomen […]

23.6.2022
Promodelin ammattimallit esittelivät muotishow'ssa Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa

Yhteistyössä ravintola Periscopen kanssa toteutetussa muotishow'ssa Promodelin ammattimallit esittelivät Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa - ja säteilivät kilpaa auringon kanssa.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram