16.9.2022

Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M (https://www.promodel.fi/models/julia-m/).

Cutrin-tuotteet on kehitetty pohjoisen hiustarpeisiin: tuuheutta ja runsautta pipon latistamille hiuksille, helpotusta herkälle, hilseilevälle ja kuivalle hiuspohjalle sekä värisuojaa auringon haalistavalta vaikutukselta. Cutrinin tuotevalikoimasta löytyy ratkaisut kaikkiin hiushaasteisiin hiuspohjan hyvinvoinnista muotoiluun; valikoimiin kuuluu myös ammattituotteet kampaamojen käyttöön.

Cutrin on tehnyt pitkään yhteistyötä meidän kanssa hiusnäytösten ja -kuvausten osalta.

”Promodelin kanssa on ihanan joustavaa ja helppoa työskennellä. Sovituista asioista pidetään kiinni ja mallit ovat paitsi ihastuttavia ja positiivisia, myös todella ammattitaitoisia”, sanoo Cutrinin koulutuspäällikkö Kaisa Vuorenpää.

Otathan meihin yhteyttä, kun tarvitset malleja kuvauksiin!

Kiitämme onnistuneesta yhteistyöstä Cutrinia ja ihanaa malliamme Juliaa!

Viimeisimmät artikkelit:

6.1.2023
MALLIMME Rozelina Blaa!n kuvauksissa

Kurkistimme upean mallimme Rozelinan kanssa suomalaisen vaatemerkin, Blaa!:n alkuvuoden mallistoon!

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram