17.9.2021

Harvian upeissa kuvauksissa mallimme Nora, Sonja E ja Oskari

Saunominen on meille suomalaisille äärimmäisen suuri nautinto ja tärkeä perinne. Se on ylpeydenaiheemme ja osa kansallishistoriaamme. Mallimme Nora, Sonja E ja Oskari hehkuvat upean näköisinä johtavan kansainvälisen sauna- ja spayhtiön Harvian mainoskuvissa. Käy katsomassa myös mieletön mainosvideo Facebook-sivuiltamme!

Jo vuodesta 1950 toimineen Harvian missiona on mahdollistaa saunomisen rentouttava ja tutkitusti terveyttä edistävä vaikutus kaikkialla maailmassa, niin kotona kuin julkisissa sauna- ja spa-tiloissakin. Tuotevalikoimaan kuuluu perinteiset saunat, höyrysaunat ja infrapunasaunat.

Olemme todella ylpeitä ja kiitollisia tästä yhteistyöstä. Mainoskuvaukset toteutti Simelius simelius, joka on yksi edistyneimmistä ja luovimmista yrittäjäpariskunnista. Heidän kanssaan Promodelilla on jo lähes 20 vuoden ajalta yhteinen historia, joka on vuosien varrella vain syventynyt.

Mitä saunominen merkitsee sinulle?

Directors and photographers: @simeliussimelius

Muah: @fatmabendris

Viimeisimmät artikkelit:

19.3.2023
MALLIMME Mikko M ja Kiia Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Kevätaurinko lämmittää ulkona ja tuuli puhaltaa lempeästi. Kevään tuovat vahvasti mieleen myös nämä alla olevat mainoskuvat. Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa valikoituivat […]

15.3.2023
PROMODEL - malleja yrityksesi tarpeisiin!

Mallin buukkaaminen meidän kauttamme on helppoa ja vaatii vain yhden lyhyen sähköpostin, jossa kerrot tarpeesi. Meiltä palataan vuorokauden kuluessa asiaan. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset malleja kuvauksiin!

24.2.2023
Upea MALLIMME Veera K Kotilieden kuvauksissa

Tuoreen Kotiliesi Käsityö -lehden numeron kannessa hehkuu upea mallimme Veera K. Meiltä löydät erinomaisen laajan valikoiman malleja erityyppisiin naisten- ja muotilehtien sekä erilaisten vaatemerkkien kuvauksiin.

20.2.2023
MALLIMME Carola ja Maija NP Housukaupan kuvauksissa

Olemme tehneet jo vuosia yhteistyötä NP Housukaupan kanssa. Näihin mainoskuviin housuja esittelmään valittiin mallimme Carola ja Maija.

12.2.2023
MALLIMME Tampereen Häämessujen näytöksessä

Ilmassa oli käsinkosketeltavaa romantiikkaa, kun mallimme esittelivät viime viikolla upeaa pukuloistoa Tampereen Häämessuilla. Jo 28. kerran järjestetyt messut tarjosivat paljon inspiraatiota tuleville morsiuspareille.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram