17.9.2021

Harvian upeissa kuvauksissa mallimme Nora, Sonja E ja Oskari

Saunominen on meille suomalaisille äärimmäisen suuri nautinto ja tärkeä perinne. Se on ylpeydenaiheemme ja osa kansallishistoriaamme. Mallimme Nora, Sonja E ja Oskari hehkuvat upean näköisinä johtavan kansainvälisen sauna- ja spayhtiön Harvian mainoskuvissa. Käy katsomassa myös mieletön mainosvideo Facebook-sivuiltamme!

Jo vuodesta 1950 toimineen Harvian missiona on mahdollistaa saunomisen rentouttava ja tutkitusti terveyttä edistävä vaikutus kaikkialla maailmassa, niin kotona kuin julkisissa sauna- ja spa-tiloissakin. Tuotevalikoimaan kuuluu perinteiset saunat, höyrysaunat ja infrapunasaunat.

Olemme todella ylpeitä ja kiitollisia tästä yhteistyöstä. Mainoskuvaukset toteutti Simelius simelius, joka on yksi edistyneimmistä ja luovimmista yrittäjäpariskunnista. Heidän kanssaan Promodelilla on jo lähes 20 vuoden ajalta yhteinen historia, joka on vuosien varrella vain syventynyt.

Mitä saunominen merkitsee sinulle?

Directors and photographers: @simeliussimelius

Muah: @fatmabendris

Viimeisimmät artikkelit:

15.10.2021
Ellen Tracyn kuvauksissa mallimme Kati

Maailman avautuessa pikkuhiljaa on ilo, että eri vaatemerkkien katalogikuvauksia toteutetaan jälleen normaalimpaan tahtiin. Yksi esimerkkki uudesta asiakkaastamme on vaatebrändi Ellen Tracy, jota kotimainen Holmberg Brands -yritys maahantuo.

25.9.2021
Blaa!:n syksyisissä mainoskuvissa mallimme Cecile ja Marietta

Pitkä ja onnistunut yhteistyötaipaleemme suomalaisen vaatemerkki Blaa!:n kanssa jatkui syksyisten mainoskuvausten merkeissä.

17.9.2021
Harvian upeissa kuvauksissa mallimme Nora, Sonja E ja Oskari

Saunominen on meille suomalaisille äärimmäisen suuri nautinto ja tärkeä perinne. Se on ylpeydenaiheemme ja osa kansallishistoriaamme. Mallimme Nora, Sonja E ja Oskari hehkuvat upean näköisinä […]

11.9.2021
Mallimme Otto ja Peppiina Premiumshopin kuvauksissa

Upeat mallimme Otto ja Peppiina valikoituivat esittelemään Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän nettikaupan Premiumshopin syksyn uutuustuotteita.

7.8.2021
Mallimme Marietta ja Anas AVIAn syysmalliston kuvauksissa

Kesä lähestyy pian loppuaan, ja lomailun jälkeen on taas aika palata omien liikunnallisten harrastusten pariin ja aktiivisempaan arkeen. Mallimme Marietta ja Anas esittelevät kuvissa amerikkalaisen urheiluvaatteiden pioneeribrändin AVIAn syysmallistoa.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram