29.10.2021

Etsimme uusia malleja - tapaamisia voi nyt järjestää uusissa tiloissamme

Mallitoimistomme uudet tilat Tampereen Vuoreksessa ovat nyt valmiit, ja siellä voi järjestää tapaamisia uusien mallitulokkaiden kanssa. Mallitoimisto Promodel on jo toisella vuosikymmenellä toimiva mallitoimisto, joka työllistää vuosittain suuren määrän malleja asiakkaidensa toimeksiantoihin. Mallimme työllistyvät eniten erilaisiin kaupallisiin mainoskuvauksiin sekä TV- ja mainosvideotuotantoihin.

Etsimme jatkuvasti uusia, seuraavanlaisia malleja:

  • naisia ja miehiä
  • malleja kaikista eri ikäkategorioista
  • sekä perinteisen mallin kriteerit täyttäviä, hoikkia malleja (naiset alkaen 170 cm ja miehet alkaen 180 cm pituisia)
  • että myös myös persoonallisia, hyvinvoivan ja positiivisen näköisiä malleja

Mikäli kiinnostuit, otathan meihin rohkeasti yhteyttä lähettämällä hymyilevän kasvo- ja kokovartalokuvasi, mittasi (pituus, vaatekoko), lyhyehkön esittelyn itsestäsi sekä yhteystietosi Jenni Aholalle, jotta voimme arvioida mahdollisuutesi mallina. Vastaamme vain potentiaalisiin mallihakemuksiin.

e-mail: [email protected]

puh: +358 40737 5055

Viimeisimmät artikkelit:

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

8.9.2022
Mallimme Petra ja lapsimalli Dino AVIAn sporttisissa mainoskuvissa

Promodel liputtaa vahvasti terveellisten elämäntapojen puolesta. Mallimme Petra ja lapsimallimme Dino valikoituivat esittelemään AVIAn syksyn uutuusmallistoa.

15.8.2022
Promodelin ammattimallit Stora Enson kuvauksissa - kurkista behind the scenes -materiaaliin!

Stora Enso järjesti parisen viikkoa sitten kuvaukset Hyvinkään metsässä. Malleiksi näihin mainoskuvauksiin valittiin mallimme Stina, Pirkko, Topi ja Oskari. Kuvaukset sujuivat erinomaisesti upeassa säässä, Suomen […]

23.6.2022
Promodelin ammattimallit esittelivät muotishow'ssa Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa

Yhteistyössä ravintola Periscopen kanssa toteutetussa muotishow'ssa Promodelin ammattimallit esittelivät Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa - ja säteilivät kilpaa auringon kanssa.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram