29.10.2021

Etsimme uusia malleja - tapaamisia voi nyt järjestää uusissa tiloissamme

Mallitoimistomme uudet tilat Tampereen Vuoreksessa ovat nyt valmiit, ja siellä voi järjestää tapaamisia uusien mallitulokkaiden kanssa. Mallitoimisto Promodel on jo toisella vuosikymmenellä toimiva mallitoimisto, joka työllistää vuosittain suuren määrän malleja asiakkaidensa toimeksiantoihin. Mallimme työllistyvät eniten erilaisiin kaupallisiin mainoskuvauksiin sekä TV- ja mainosvideotuotantoihin.

Etsimme jatkuvasti uusia, seuraavanlaisia malleja:

  • naisia ja miehiä
  • malleja kaikista eri ikäkategorioista
  • sekä perinteisen mallin kriteerit täyttäviä, hoikkia malleja (naiset alkaen 170 cm ja miehet alkaen 180 cm pituisia)
  • että myös myös persoonallisia, hyvinvoivan ja positiivisen näköisiä malleja

Mikäli kiinnostuit, otathan meihin rohkeasti yhteyttä lähettämällä hymyilevän kasvo- ja kokovartalokuvasi, mittasi (pituus, vaatekoko), lyhyehkön esittelyn itsestäsi sekä yhteystietosi Jenni Aholalle, jotta voimme arvioida mahdollisuutesi mallina. Vastaamme vain potentiaalisiin mallihakemuksiin.

e-mail: [email protected]

puh: +358 40737 5055

Viimeisimmät artikkelit:

15.4.2022
Yhteistyömme Ideapark Lempäälän kanssa sai jatkoa

Onnistunut yhteistyömme Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin kanssa sai jatkoa upeiden mainoskuvien merkeissä. Kolme malliamme on jo komeillut tänä vuonna Ideapark NYT -lehdessä.

11.2.2022
Blaa!:n keväisissä kuvauksissa mallimme Veera K

Jo vuosien ajan blogissamme ja somekanavissamme on voinut seurata yhä vain syvenevää ja laadukkaampaa yhteistyötämme kotimaisen vaatemerkin Blaa!:n kanssa upeiden mainoskuvien muodossa. Tällä kertaa kevään malliston uutuuksia pääsi esittelemään tuoreissa kuvissa hehkuva, ihastuttava mallimme Veera K.

11.12.2021
Mallimme PREMIUMSHOPIN jouluisissa kuvauksissa - verkkokaupasta parhaat lahjat pukinkonttiin

Promodelin malleja on ollut jo parin vuoden ajan suomalaisen verkkokaupan PREMIUMSHOPIN (www.premiumshop.fi) kuvauksissa. Joulusesongin tuotteita esittelevät kuvissa upeat mallimme Mikko M, Hilla, Marietta ja Otto T.

26.11.2021
Esittelyssä kuvataidetta työkseen tekevä mallimme Sanni

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on Tampereella asuva ja Äänekoskelta kotoisin oleva, lahjakas mallimme Sanni. Mallintöiden lisäksi hänellä on taustaa niin kuvataiteen, digitaalisen viestinnän, graafisen suunnittelun kuin kuvittamisenkin töiden parista.

11.11.2021
Esittelyssä valokuvausta taitava mallimme Cecile

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on upea mallimme Cecile, 28, joka häärää niin kameran edessä kuin sen takanakin.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram