29.10.2021

Etsimme uusia malleja - tapaamisia voi nyt järjestää uusissa tiloissamme

Mallitoimistomme uudet tilat Tampereen Vuoreksessa ovat nyt valmiit, ja siellä voi järjestää tapaamisia uusien mallitulokkaiden kanssa. Mallitoimisto Promodel on jo toisella vuosikymmenellä toimiva mallitoimisto, joka työllistää vuosittain suuren määrän malleja asiakkaidensa toimeksiantoihin. Mallimme työllistyvät eniten erilaisiin kaupallisiin mainoskuvauksiin sekä TV- ja mainosvideotuotantoihin.

Etsimme jatkuvasti uusia, seuraavanlaisia malleja:

  • naisia ja miehiä
  • malleja kaikista eri ikäkategorioista
  • sekä perinteisen mallin kriteerit täyttäviä, hoikkia malleja (naiset alkaen 170 cm ja miehet alkaen 180 cm pituisia)
  • että myös myös persoonallisia, hyvinvoivan ja positiivisen näköisiä malleja

Mikäli kiinnostuit, otathan meihin rohkeasti yhteyttä lähettämällä hymyilevän kasvo- ja kokovartalokuvasi, mittasi (pituus, vaatekoko), lyhyehkön esittelyn itsestäsi sekä yhteystietosi Jenni Aholalle, jotta voimme arvioida mahdollisuutesi mallina. Vastaamme vain potentiaalisiin mallihakemuksiin.

e-mail: [email protected]

puh: +358 40737 5055

Viimeisimmät artikkelit:

26.11.2021
Esittelyssä kuvataidetta työkseen tekevä mallimme Sanni

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on Tampereella asuva ja Äänekoskelta kotoisin oleva, lahjakas mallimme Sanni. Mallintöiden lisäksi hänellä on taustaa niin kuvataiteen, digitaalisen viestinnän, graafisen suunnittelun kuin kuvittamisenkin töiden parista.

11.11.2021
Esittelyssä valokuvausta taitava mallimme Cecile

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on upea mallimme Cecile, 28, joka häärää niin kameran edessä kuin sen takanakin.

29.10.2021
Etsimme uusia malleja - tapaamisia voi nyt järjestää uusissa tiloissamme

Mallitoimistomme uudet tilat Tampereen Vuoreksessa ovat nyt valmiit, ja siellä voi järjestää tapaamisia uusien mallitulokkaiden kanssa. Jos olet kiinnostunut mallin töistä, otathan meihin rohkeasti yhteyttä!

15.10.2021
Ellen Tracyn kuvauksissa mallimme Kati

Maailman avautuessa pikkuhiljaa on ilo, että eri vaatemerkkien katalogikuvauksia toteutetaan jälleen normaalimpaan tahtiin. Yksi esimerkkki uudesta asiakkaastamme on vaatebrändi Ellen Tracy, jota kotimainen Holmberg Brands -yritys maahantuo.

25.9.2021
Blaa!:n syksyisissä mainoskuvissa mallimme Cecile ja Marietta

Pitkä ja onnistunut yhteistyötaipaleemme suomalaisen vaatemerkki Blaa!:n kanssa jatkui syksyisten mainoskuvausten merkeissä.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram