29.10.2021

Etsimme uusia malleja - tapaamisia voi nyt järjestää uusissa tiloissamme

Mallitoimistomme uudet tilat Tampereen Vuoreksessa ovat nyt valmiit, ja siellä voi järjestää tapaamisia uusien mallitulokkaiden kanssa. Mallitoimisto Promodel on jo toisella vuosikymmenellä toimiva mallitoimisto, joka työllistää vuosittain suuren määrän malleja asiakkaidensa toimeksiantoihin. Mallimme työllistyvät eniten erilaisiin kaupallisiin mainoskuvauksiin sekä TV- ja mainosvideotuotantoihin.

Etsimme jatkuvasti uusia, seuraavanlaisia malleja:

  • naisia ja miehiä
  • malleja kaikista eri ikäkategorioista
  • sekä perinteisen mallin kriteerit täyttäviä, hoikkia malleja (naiset alkaen 170 cm ja miehet alkaen 180 cm pituisia)
  • että myös myös persoonallisia, hyvinvoivan ja positiivisen näköisiä malleja

Mikäli kiinnostuit, otathan meihin rohkeasti yhteyttä lähettämällä hymyilevän kasvo- ja kokovartalokuvasi, mittasi (pituus, vaatekoko), lyhyehkön esittelyn itsestäsi sekä yhteystietosi Jenni Aholalle, jotta voimme arvioida mahdollisuutesi mallina. Vastaamme vain potentiaalisiin mallihakemuksiin.

e-mail: [email protected]

puh: +358 40737 5055

Viimeisimmät artikkelit:

6.1.2023
MALLIMME Rozelina Blaa!n kuvauksissa

Kurkistimme upean mallimme Rozelinan kanssa suomalaisen vaatemerkin, Blaa!:n alkuvuoden mallistoon!

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram