11.11.2021

Esittelyssä valokuvausta taitava mallimme Cecile

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on ensimmäisessä kuvassa säiteilevä, upea mallimme Cecile, 28, joka häärää niin kameran edessä kuin sen takanakin. Cecile on alunperin kotoisin Saksasta. Hän on asunut, opiskellut ja työskennellyt Tampereella viimeiset viisi vuotta.

"Liityin mallitoimisto Promodelin listoille vuonna 2017. Voin vain todeta, että on ollut mukavaa työskennellä Jennin ja hänen asiakkaidensa kanssa!"

Noin kolme vuotta sitten Cecile alkoi opiskelemaan ja työskentelemään valokuvauksen parissa.

"Minua kiehtoo koko kuvausprosessi konseptin suunnittelusta toteutukseen. Joka projektissa, jossa on useita ihmisiä mukana, tiimityö ja synergia ovat avaintekijöitä. Sen takia on niin mielenkiintoista tietää, kuinka työskennellä mallina kameran edessä, mutta myös, mitä vaatii olla ohjaksissa kameran takana."

Viime aikoina Cecile on kuvannu myös muita lahjakkaita mallejamme, kuten Katia (kuva 2), Karlia (kuva 3) ja uusinta malliamme Soonieta (kuva 4).

"Keskityn pääasiassa muotokuviin, ja tykkään heijastaa ihmisestä pehmeää, ehkä jopa haavoittuvaa puolta. Kuten kaikki elämässäni, tyylini ja visioni muuttuvat jatkuvasti, mikä tekee valokuvaustaiteesta niin kiehtovaa."

Kiitämme yhteistyöstä ihanaa malliamme Cecileä!

Viimeisimmät artikkelit:

6.1.2023
MALLIMME Rozelina Blaa!n kuvauksissa

Kurkistimme upean mallimme Rozelinan kanssa suomalaisen vaatemerkin, Blaa!:n alkuvuoden mallistoon!

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram