11.11.2021

Esittelyssä valokuvausta taitava mallimme Cecile

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on ensimmäisessä kuvassa säiteilevä, upea mallimme Cecile, 28, joka häärää niin kameran edessä kuin sen takanakin. Cecile on alunperin kotoisin Saksasta. Hän on asunut, opiskellut ja työskennellyt Tampereella viimeiset viisi vuotta.

"Liityin mallitoimisto Promodelin listoille vuonna 2017. Voin vain todeta, että on ollut mukavaa työskennellä Jennin ja hänen asiakkaidensa kanssa!"

Noin kolme vuotta sitten Cecile alkoi opiskelemaan ja työskentelemään valokuvauksen parissa.

"Minua kiehtoo koko kuvausprosessi konseptin suunnittelusta toteutukseen. Joka projektissa, jossa on useita ihmisiä mukana, tiimityö ja synergia ovat avaintekijöitä. Sen takia on niin mielenkiintoista tietää, kuinka työskennellä mallina kameran edessä, mutta myös, mitä vaatii olla ohjaksissa kameran takana."

Viime aikoina Cecile on kuvannu myös muita lahjakkaita mallejamme, kuten Katia (kuva 2), Karlia (kuva 3) ja uusinta malliamme Soonieta (kuva 4).

"Keskityn pääasiassa muotokuviin, ja tykkään heijastaa ihmisestä pehmeää, ehkä jopa haavoittuvaa puolta. Kuten kaikki elämässäni, tyylini ja visioni muuttuvat jatkuvasti, mikä tekee valokuvaustaiteesta niin kiehtovaa."

Kiitämme yhteistyöstä ihanaa malliamme Cecileä!

Viimeisimmät artikkelit:

26.11.2021
Esittelyssä kuvataidetta työkseen tekevä mallimme Sanni

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on Tampereella asuva ja Äänekoskelta kotoisin oleva, lahjakas mallimme Sanni. Mallintöiden lisäksi hänellä on taustaa niin kuvataiteen, digitaalisen viestinnän, graafisen suunnittelun kuin kuvittamisenkin töiden parista.

11.11.2021
Esittelyssä valokuvausta taitava mallimme Cecile

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on upea mallimme Cecile, 28, joka häärää niin kameran edessä kuin sen takanakin.

29.10.2021
Etsimme uusia malleja - tapaamisia voi nyt järjestää uusissa tiloissamme

Mallitoimistomme uudet tilat Tampereen Vuoreksessa ovat nyt valmiit, ja siellä voi järjestää tapaamisia uusien mallitulokkaiden kanssa. Jos olet kiinnostunut mallin töistä, otathan meihin rohkeasti yhteyttä!

15.10.2021
Ellen Tracyn kuvauksissa mallimme Kati

Maailman avautuessa pikkuhiljaa on ilo, että eri vaatemerkkien katalogikuvauksia toteutetaan jälleen normaalimpaan tahtiin. Yksi esimerkkki uudesta asiakkaastamme on vaatebrändi Ellen Tracy, jota kotimainen Holmberg Brands -yritys maahantuo.

25.9.2021
Blaa!:n syksyisissä mainoskuvissa mallimme Cecile ja Marietta

Pitkä ja onnistunut yhteistyötaipaleemme suomalaisen vaatemerkki Blaa!:n kanssa jatkui syksyisten mainoskuvausten merkeissä.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram