11.11.2021

Esittelyssä valokuvausta taitava mallimme Cecile

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on ensimmäisessä kuvassa säiteilevä, upea mallimme Cecile, 28, joka häärää niin kameran edessä kuin sen takanakin. Cecile on alunperin kotoisin Saksasta. Hän on asunut, opiskellut ja työskennellyt Tampereella viimeiset viisi vuotta.

"Liityin mallitoimisto Promodelin listoille vuonna 2017. Voin vain todeta, että on ollut mukavaa työskennellä Jennin ja hänen asiakkaidensa kanssa!"

Noin kolme vuotta sitten Cecile alkoi opiskelemaan ja työskentelemään valokuvauksen parissa.

"Minua kiehtoo koko kuvausprosessi konseptin suunnittelusta toteutukseen. Joka projektissa, jossa on useita ihmisiä mukana, tiimityö ja synergia ovat avaintekijöitä. Sen takia on niin mielenkiintoista tietää, kuinka työskennellä mallina kameran edessä, mutta myös, mitä vaatii olla ohjaksissa kameran takana."

Viime aikoina Cecile on kuvannu myös muita lahjakkaita mallejamme, kuten Katia (kuva 2), Karlia (kuva 3) ja uusinta malliamme Soonieta (kuva 4).

"Keskityn pääasiassa muotokuviin, ja tykkään heijastaa ihmisestä pehmeää, ehkä jopa haavoittuvaa puolta. Kuten kaikki elämässäni, tyylini ja visioni muuttuvat jatkuvasti, mikä tekee valokuvaustaiteesta niin kiehtovaa."

Kiitämme yhteistyöstä ihanaa malliamme Cecileä!

Viimeisimmät artikkelit:

15.4.2022
Yhteistyömme Ideapark Lempäälän kanssa sai jatkoa

Onnistunut yhteistyömme Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin kanssa sai jatkoa upeiden mainoskuvien merkeissä. Kolme malliamme on jo komeillut tänä vuonna Ideapark NYT -lehdessä.

11.2.2022
Blaa!:n keväisissä kuvauksissa mallimme Veera K

Jo vuosien ajan blogissamme ja somekanavissamme on voinut seurata yhä vain syvenevää ja laadukkaampaa yhteistyötämme kotimaisen vaatemerkin Blaa!:n kanssa upeiden mainoskuvien muodossa. Tällä kertaa kevään malliston uutuuksia pääsi esittelemään tuoreissa kuvissa hehkuva, ihastuttava mallimme Veera K.

11.12.2021
Mallimme PREMIUMSHOPIN jouluisissa kuvauksissa - verkkokaupasta parhaat lahjat pukinkonttiin

Promodelin malleja on ollut jo parin vuoden ajan suomalaisen verkkokaupan PREMIUMSHOPIN (www.premiumshop.fi) kuvauksissa. Joulusesongin tuotteita esittelevät kuvissa upeat mallimme Mikko M, Hilla, Marietta ja Otto T.

26.11.2021
Esittelyssä kuvataidetta työkseen tekevä mallimme Sanni

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on Tampereella asuva ja Äänekoskelta kotoisin oleva, lahjakas mallimme Sanni. Mallintöiden lisäksi hänellä on taustaa niin kuvataiteen, digitaalisen viestinnän, graafisen suunnittelun kuin kuvittamisenkin töiden parista.

11.11.2021
Esittelyssä valokuvausta taitava mallimme Cecile

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on upea mallimme Cecile, 28, joka häärää niin kameran edessä kuin sen takanakin.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram