11.11.2021

Esittelyssä valokuvausta taitava mallimme Cecile

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on ensimmäisessä kuvassa säiteilevä, upea mallimme Cecile, 28, joka häärää niin kameran edessä kuin sen takanakin. Cecile on alunperin kotoisin Saksasta. Hän on asunut, opiskellut ja työskennellyt Tampereella viimeiset viisi vuotta.

"Liityin mallitoimisto Promodelin listoille vuonna 2017. Voin vain todeta, että on ollut mukavaa työskennellä Jennin ja hänen asiakkaidensa kanssa!"

Noin kolme vuotta sitten Cecile alkoi opiskelemaan ja työskentelemään valokuvauksen parissa.

"Minua kiehtoo koko kuvausprosessi konseptin suunnittelusta toteutukseen. Joka projektissa, jossa on useita ihmisiä mukana, tiimityö ja synergia ovat avaintekijöitä. Sen takia on niin mielenkiintoista tietää, kuinka työskennellä mallina kameran edessä, mutta myös, mitä vaatii olla ohjaksissa kameran takana."

Viime aikoina Cecile on kuvannu myös muita lahjakkaita mallejamme, kuten Katia (kuva 2), Karlia (kuva 3) ja uusinta malliamme Soonieta (kuva 4).

"Keskityn pääasiassa muotokuviin, ja tykkään heijastaa ihmisestä pehmeää, ehkä jopa haavoittuvaa puolta. Kuten kaikki elämässäni, tyylini ja visioni muuttuvat jatkuvasti, mikä tekee valokuvaustaiteesta niin kiehtovaa."

Kiitämme yhteistyöstä ihanaa malliamme Cecileä!

Viimeisimmät artikkelit:

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

8.9.2022
Mallimme Petra ja lapsimalli Dino AVIAn sporttisissa mainoskuvissa

Promodel liputtaa vahvasti terveellisten elämäntapojen puolesta. Mallimme Petra ja lapsimallimme Dino valikoituivat esittelemään AVIAn syksyn uutuusmallistoa.

15.8.2022
Promodelin ammattimallit Stora Enson kuvauksissa - kurkista behind the scenes -materiaaliin!

Stora Enso järjesti parisen viikkoa sitten kuvaukset Hyvinkään metsässä. Malleiksi näihin mainoskuvauksiin valittiin mallimme Stina, Pirkko, Topi ja Oskari. Kuvaukset sujuivat erinomaisesti upeassa säässä, Suomen […]

23.6.2022
Promodelin ammattimallit esittelivät muotishow'ssa Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa

Yhteistyössä ravintola Periscopen kanssa toteutetussa muotishow'ssa Promodelin ammattimallit esittelivät Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa - ja säteilivät kilpaa auringon kanssa.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram