26.11.2021

Esittelyssä kuvataidetta työkseen tekevä mallimme Sanni

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on Tampereella asuva ja Äänekoskelta kotoisin oleva, lahjakas mallimme Sanni. Mallintöiden lisäksi hänellä on taustaa niin kuvataiteen, digitaalisen viestinnän, graafisen suunnittelun kuin kuvittamisenkin töiden parista. Promodelilla Sanni aloitti vajaa viisi vuotta sitten muutettuaan Helsingistä Tampereelle.

"Olin tehnyt mallin töitä Helsingissä sekä ulkomailla opiskelujen ohessa. Tampereella Jenni sattumoisin bongasi minut Ideaparkissa Tommy Hilfiger -liikkeensä edustalla, ja hetken päästä olinkin jo hänen mallitoimistonsa listoilla", Sanni kertoo.

Mallintöissä Sanni nauttii uusien ihmisten tapaamisesta sekä siitä, miten yhdessä tiimin voimin rakennetaan jotain uutta. Kameran edessä ohjattavana oleminen ja muiden kanssa työskentely on Sannille myös hyvää vastapainoa omalle tekemiselle, jossa hän on paljon itsekseen ja arki on tiukasti omien ajatusprosessien sanelemaa.

"Sisällöntuottaminen vaatii toteutuksen lisäksi myös paljon suunnittelua, ja itse lopputulema on koko prosessista vain pieni, näkyvä osa. Olen digipuolella ollut osana monia kuvausprojekteja, ja on hienoa päästä tekemään samantyyppistä työtä myös toisesta perspektiivistä mallintöiden kautta", Sanni toteaa.

Sanni keskittyy taidepuolen töissänsä öljyvärimaalauksiin. Maisemamaalausten lisäksi hän tekee muotokuvia. Maisemamaalaamisessa Sannia kiehtoo kontrasti pääelementtien, eli taivaan sekä veden välillä. Myös ihminen ja ihmismieli ovat olleet Sannista aina kiehtovia aiheita.

"Kasvojen piirtämä monimuotoinen kartta ja siihen yhteydessä oleva ajatteleva mieli luovat loputtomat mahdollisuudet toimia tulkkina ja ilmentää tätä yhteneväistä kokonaisuutta taiteen eri keinoin. Vaikka taidepuolella työskentely on epävarmaa, minulle tärkeää on tunne siitä, että tekee jotain itselle merkityksellistä ja että usko omaan tekemiseen on vahva ", Sanni toteaa.

Tällä hetkellä Sannilla on työn alla pidempiaikainen projekti.

"Maalaan muotokuvakokonaisuutta, joka rakentuu mystisen sekä hieman abstraktin, unenomaisen tematiikan ympärille. Tarkoitus on julkistaa kokonaisuus näyttelyn saattelemana ensi vuoden puolella", hän kertoo.

Kiitämme yhteistyöstä ihanaa, ammattitaitoista malliamme Sannia!

Kasvopiirustus esittää Jenni Rotosta ja on Nadi Hammoudan kuvaama.

Viimeisimmät artikkelit:

11.12.2021
Mallimme PREMIUMSHOPIN jouluisissa kuvauksissa - verkkokaupasta parhaat lahjat pukinkonttiin

Promodelin malleja on ollut jo parin vuoden ajan suomalaisen verkkokaupan PREMIUMSHOPIN (www.premiumshop.fi) kuvauksissa. Joulusesongin tuotteita esittelevät kuvissa upeat mallimme Mikko M, Hilla, Marietta ja Otto T.

26.11.2021
Esittelyssä kuvataidetta työkseen tekevä mallimme Sanni

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on Tampereella asuva ja Äänekoskelta kotoisin oleva, lahjakas mallimme Sanni. Mallintöiden lisäksi hänellä on taustaa niin kuvataiteen, digitaalisen viestinnän, graafisen suunnittelun kuin kuvittamisenkin töiden parista.

11.11.2021
Esittelyssä valokuvausta taitava mallimme Cecile

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on upea mallimme Cecile, 28, joka häärää niin kameran edessä kuin sen takanakin.

29.10.2021
Etsimme uusia malleja - tapaamisia voi nyt järjestää uusissa tiloissamme

Mallitoimistomme uudet tilat Tampereen Vuoreksessa ovat nyt valmiit, ja siellä voi järjestää tapaamisia uusien mallitulokkaiden kanssa. Jos olet kiinnostunut mallin töistä, otathan meihin rohkeasti yhteyttä!

15.10.2021
Ellen Tracyn kuvauksissa mallimme Kati

Maailman avautuessa pikkuhiljaa on ilo, että eri vaatemerkkien katalogikuvauksia toteutetaan jälleen normaalimpaan tahtiin. Yksi esimerkkki uudesta asiakkaastamme on vaatebrändi Ellen Tracy, jota kotimainen Holmberg Brands -yritys maahantuo.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram