25.9.2021

Blaa!:n syksyisissä mainoskuvissa mallimme Cecile ja Marietta

Lehdet hehkuvat kauniissa väreissä ja putoilevat hiljakseen maahan. Virkistävä syystuuli puhaltaa poskelle. Nyt on aika kääriytyä kauniisiin mekkoihin ja neuleisiin. Pitkä ja onnistunut yhteistyötaipaleemme suomalaisen vaatemerkki Blaa!:n kanssa jatkui syksyisten mainoskuvausten merkeissä.

Tällaista palautetta saimme mallistamme Blaa!:n Johannalta: ”Hänellä on kyllä niin luonnollinen ja ilmiömäinen tapa olla kameran edessä. Hänen kanssa työskentelyä voi kutsua äärimmäisen helpoksi. Materiaalia tuli valtavasti ja jokainen ruutu oli onnistunut.”

Blaa!:n tuotteet eivät sisällä haitallisia aineita ja ovat aina huolellisesti tarkastettuja, turvallisia tekstiilejä. Mallistoon kuuluu kestävät ja laadukkaat käyttövaatteet niin lapsille kuin aikuisille. Blaa!:n vaatteet on tehty ilostuttamaan arkea.

Iso kiitos jälleen kerran yhteistyöstä Blaa! sekä ihanat, ammattitaitoiset mallimme Cecile ja Marietta!

Viimeisimmät artikkelit:

23.6.2022
Promodelin ammattimallit esittelivät muotishow'ssa Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa

Yhteistyössä ravintola Periscopen kanssa toteutetussa muotishow'ssa Promodelin ammattimallit esittelivät Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa - ja säteilivät kilpaa auringon kanssa.

15.4.2022
Yhteistyömme Ideapark Lempäälän kanssa sai jatkoa

Onnistunut yhteistyömme Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin kanssa sai jatkoa upeiden mainoskuvien merkeissä. Kolme malliamme on jo komeillut tänä vuonna Ideapark NYT -lehdessä.

11.2.2022
Blaa!:n keväisissä kuvauksissa mallimme Veera K

Jo vuosien ajan blogissamme ja somekanavissamme on voinut seurata yhä vain syvenevää ja laadukkaampaa yhteistyötämme kotimaisen vaatemerkin Blaa!:n kanssa upeiden mainoskuvien muodossa. Tällä kertaa kevään malliston uutuuksia pääsi esittelemään tuoreissa kuvissa hehkuva, ihastuttava mallimme Veera K.

11.12.2021
Mallimme PREMIUMSHOPIN jouluisissa kuvauksissa - verkkokaupasta parhaat lahjat pukinkonttiin

Promodelin malleja on ollut jo parin vuoden ajan suomalaisen verkkokaupan PREMIUMSHOPIN (www.premiumshop.fi) kuvauksissa. Joulusesongin tuotteita esittelevät kuvissa upeat mallimme Mikko M, Hilla, Marietta ja Otto T.

26.11.2021
Esittelyssä kuvataidetta työkseen tekevä mallimme Sanni

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on Tampereella asuva ja Äänekoskelta kotoisin oleva, lahjakas mallimme Sanni. Mallintöiden lisäksi hänellä on taustaa niin kuvataiteen, digitaalisen viestinnän, graafisen suunnittelun kuin kuvittamisenkin töiden parista.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram