25.9.2021

Blaa!:n syksyisissä mainoskuvissa mallimme Cecile ja Marietta

Lehdet hehkuvat kauniissa väreissä ja putoilevat hiljakseen maahan. Virkistävä syystuuli puhaltaa poskelle. Nyt on aika kääriytyä kauniisiin mekkoihin ja neuleisiin. Pitkä ja onnistunut yhteistyötaipaleemme suomalaisen vaatemerkki Blaa!:n kanssa jatkui syksyisten mainoskuvausten merkeissä.

Tällaista palautetta saimme mallistamme Blaa!:n Johannalta: ”Hänellä on kyllä niin luonnollinen ja ilmiömäinen tapa olla kameran edessä. Hänen kanssa työskentelyä voi kutsua äärimmäisen helpoksi. Materiaalia tuli valtavasti ja jokainen ruutu oli onnistunut.”

Blaa!:n tuotteet eivät sisällä haitallisia aineita ja ovat aina huolellisesti tarkastettuja, turvallisia tekstiilejä. Mallistoon kuuluu kestävät ja laadukkaat käyttövaatteet niin lapsille kuin aikuisille. Blaa!:n vaatteet on tehty ilostuttamaan arkea.

Iso kiitos jälleen kerran yhteistyöstä Blaa! sekä ihanat, ammattitaitoiset mallimme Cecile ja Marietta!

Viimeisimmät artikkelit:

15.10.2021
Ellen Tracyn kuvauksissa mallimme Kati

Maailman avautuessa pikkuhiljaa on ilo, että eri vaatemerkkien katalogikuvauksia toteutetaan jälleen normaalimpaan tahtiin. Yksi esimerkkki uudesta asiakkaastamme on vaatebrändi Ellen Tracy, jota kotimainen Holmberg Brands -yritys maahantuo.

25.9.2021
Blaa!:n syksyisissä mainoskuvissa mallimme Cecile ja Marietta

Pitkä ja onnistunut yhteistyötaipaleemme suomalaisen vaatemerkki Blaa!:n kanssa jatkui syksyisten mainoskuvausten merkeissä.

17.9.2021
Harvian upeissa kuvauksissa mallimme Nora, Sonja E ja Oskari

Saunominen on meille suomalaisille äärimmäisen suuri nautinto ja tärkeä perinne. Se on ylpeydenaiheemme ja osa kansallishistoriaamme. Mallimme Nora, Sonja E ja Oskari hehkuvat upean näköisinä […]

11.9.2021
Mallimme Otto ja Peppiina Premiumshopin kuvauksissa

Upeat mallimme Otto ja Peppiina valikoituivat esittelemään Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän nettikaupan Premiumshopin syksyn uutuustuotteita.

7.8.2021
Mallimme Marietta ja Anas AVIAn syysmalliston kuvauksissa

Kesä lähestyy pian loppuaan, ja lomailun jälkeen on taas aika palata omien liikunnallisten harrastusten pariin ja aktiivisempaan arkeen. Mallimme Marietta ja Anas esittelevät kuvissa amerikkalaisen urheiluvaatteiden pioneeribrändin AVIAn syysmallistoa.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram