25.9.2021

Blaa!:n syksyisissä mainoskuvissa mallimme Cecile ja Marietta

Lehdet hehkuvat kauniissa väreissä ja putoilevat hiljakseen maahan. Virkistävä syystuuli puhaltaa poskelle. Nyt on aika kääriytyä kauniisiin mekkoihin ja neuleisiin. Pitkä ja onnistunut yhteistyötaipaleemme suomalaisen vaatemerkki Blaa!:n kanssa jatkui syksyisten mainoskuvausten merkeissä.

Tällaista palautetta saimme mallistamme Blaa!:n Johannalta: ”Hänellä on kyllä niin luonnollinen ja ilmiömäinen tapa olla kameran edessä. Hänen kanssa työskentelyä voi kutsua äärimmäisen helpoksi. Materiaalia tuli valtavasti ja jokainen ruutu oli onnistunut.”

Blaa!:n tuotteet eivät sisällä haitallisia aineita ja ovat aina huolellisesti tarkastettuja, turvallisia tekstiilejä. Mallistoon kuuluu kestävät ja laadukkaat käyttövaatteet niin lapsille kuin aikuisille. Blaa!:n vaatteet on tehty ilostuttamaan arkea.

Iso kiitos jälleen kerran yhteistyöstä Blaa! sekä ihanat, ammattitaitoiset mallimme Cecile ja Marietta!

Viimeisimmät artikkelit:

19.3.2023
MALLIMME Mikko M ja Kiia Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Kevätaurinko lämmittää ulkona ja tuuli puhaltaa lempeästi. Kevään tuovat vahvasti mieleen myös nämä alla olevat mainoskuvat. Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa valikoituivat […]

15.3.2023
PROMODEL - malleja yrityksesi tarpeisiin!

Mallin buukkaaminen meidän kauttamme on helppoa ja vaatii vain yhden lyhyen sähköpostin, jossa kerrot tarpeesi. Meiltä palataan vuorokauden kuluessa asiaan. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset malleja kuvauksiin!

24.2.2023
Upea MALLIMME Veera K Kotilieden kuvauksissa

Tuoreen Kotiliesi Käsityö -lehden numeron kannessa hehkuu upea mallimme Veera K. Meiltä löydät erinomaisen laajan valikoiman malleja erityyppisiin naisten- ja muotilehtien sekä erilaisten vaatemerkkien kuvauksiin.

20.2.2023
MALLIMME Carola ja Maija NP Housukaupan kuvauksissa

Olemme tehneet jo vuosia yhteistyötä NP Housukaupan kanssa. Näihin mainoskuviin housuja esittelmään valittiin mallimme Carola ja Maija.

12.2.2023
MALLIMME Tampereen Häämessujen näytöksessä

Ilmassa oli käsinkosketeltavaa romantiikkaa, kun mallimme esittelivät viime viikolla upeaa pukuloistoa Tampereen Häämessuilla. Jo 28. kerran järjestetyt messut tarjosivat paljon inspiraatiota tuleville morsiuspareille.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram