25.9.2021

Blaa!:n syksyisissä mainoskuvissa mallimme Cecile ja Marietta

Lehdet hehkuvat kauniissa väreissä ja putoilevat hiljakseen maahan. Virkistävä syystuuli puhaltaa poskelle. Nyt on aika kääriytyä kauniisiin mekkoihin ja neuleisiin. Pitkä ja onnistunut yhteistyötaipaleemme suomalaisen vaatemerkki Blaa!:n kanssa jatkui syksyisten mainoskuvausten merkeissä.

Tällaista palautetta saimme mallistamme Blaa!:n Johannalta: ”Hänellä on kyllä niin luonnollinen ja ilmiömäinen tapa olla kameran edessä. Hänen kanssa työskentelyä voi kutsua äärimmäisen helpoksi. Materiaalia tuli valtavasti ja jokainen ruutu oli onnistunut.”

Blaa!:n tuotteet eivät sisällä haitallisia aineita ja ovat aina huolellisesti tarkastettuja, turvallisia tekstiilejä. Mallistoon kuuluu kestävät ja laadukkaat käyttövaatteet niin lapsille kuin aikuisille. Blaa!:n vaatteet on tehty ilostuttamaan arkea.

Iso kiitos jälleen kerran yhteistyöstä Blaa! sekä ihanat, ammattitaitoiset mallimme Cecile ja Marietta!

Viimeisimmät artikkelit:

11.12.2021
Mallimme PREMIUMSHOPIN jouluisissa kuvauksissa - verkkokaupasta parhaat lahjat pukinkonttiin

Promodelin malleja on ollut jo parin vuoden ajan suomalaisen verkkokaupan PREMIUMSHOPIN (www.premiumshop.fi) kuvauksissa. Joulusesongin tuotteita esittelevät kuvissa upeat mallimme Mikko M, Hilla, Marietta ja Otto T.

26.11.2021
Esittelyssä kuvataidetta työkseen tekevä mallimme Sanni

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on Tampereella asuva ja Äänekoskelta kotoisin oleva, lahjakas mallimme Sanni. Mallintöiden lisäksi hänellä on taustaa niin kuvataiteen, digitaalisen viestinnän, graafisen suunnittelun kuin kuvittamisenkin töiden parista.

11.11.2021
Esittelyssä valokuvausta taitava mallimme Cecile

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on upea mallimme Cecile, 28, joka häärää niin kameran edessä kuin sen takanakin.

29.10.2021
Etsimme uusia malleja - tapaamisia voi nyt järjestää uusissa tiloissamme

Mallitoimistomme uudet tilat Tampereen Vuoreksessa ovat nyt valmiit, ja siellä voi järjestää tapaamisia uusien mallitulokkaiden kanssa. Jos olet kiinnostunut mallin töistä, otathan meihin rohkeasti yhteyttä!

15.10.2021
Ellen Tracyn kuvauksissa mallimme Kati

Maailman avautuessa pikkuhiljaa on ilo, että eri vaatemerkkien katalogikuvauksia toteutetaan jälleen normaalimpaan tahtiin. Yksi esimerkkki uudesta asiakkaastamme on vaatebrändi Ellen Tracy, jota kotimainen Holmberg Brands -yritys maahantuo.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram