15.4.2022

Yhteistyömme Ideapark Lempäälän kanssa sai jatkoa

Onnistunut yhteistyömme Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin kanssa sai jatkoa upeiden mainoskuvien merkeissä. Kolme malliamme on jo komeillut tänä vuonna Ideapark NYT -lehdessä. Kansikuviin ovat pääseet mallimme Mikko M ja Jenni sekä lapsimallimme Ella A.

Uusimmasta Ideapark NYT -lehdestä pääset tutustumaan kauppakeskuksen pääsiäisen ohjelmaan ja tuoreimpiin tarjouksiin. Lisätietoa ja liikkeet löydät Ideaparkin nettisivuilta. Muun muassa pääsiäissunnuntaina 17.4. Ideaparkin keskusaukiolla on ohjelmassa askartelua klo 12-17 sekä Ellinooran maksuton ja ikärajaton tunnin keikka klo 15.

Ideapark Lempäälä on kauppakeskus, joka tarjoaa vierailleen houkuttelevan muodin, vapaa-ajan, sisustuksen ja päivittäistavaran ostospaikan. Ideaparkissa onkin jopa yli 150 liikettä sekä yli 20 ravintolaa ja kahvilaa. Laadukkaiden ostoselämyksien ohella Ideapark on täynnä vapaa-ajan ja kulttuurin palveluita koko perheelle.

Iloista pääsiäisen aikaa kaikille!

Kiitämme jälleen kerran yhteistyöstä Ideapark Lempäälää sekä ihania mallejamme Mikkoa, Jenniä ja Ellaa!

Viimeisimmät artikkelit:

15.4.2022
Yhteistyömme Ideapark Lempäälän kanssa sai jatkoa

Onnistunut yhteistyömme Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin kanssa sai jatkoa upeiden mainoskuvien merkeissä. Kolme malliamme on jo komeillut tänä vuonna Ideapark NYT -lehdessä.

11.2.2022
Blaa!:n keväisissä kuvauksissa mallimme Veera K

Jo vuosien ajan blogissamme ja somekanavissamme on voinut seurata yhä vain syvenevää ja laadukkaampaa yhteistyötämme kotimaisen vaatemerkin Blaa!:n kanssa upeiden mainoskuvien muodossa. Tällä kertaa kevään malliston uutuuksia pääsi esittelemään tuoreissa kuvissa hehkuva, ihastuttava mallimme Veera K.

11.12.2021
Mallimme PREMIUMSHOPIN jouluisissa kuvauksissa - verkkokaupasta parhaat lahjat pukinkonttiin

Promodelin malleja on ollut jo parin vuoden ajan suomalaisen verkkokaupan PREMIUMSHOPIN (www.premiumshop.fi) kuvauksissa. Joulusesongin tuotteita esittelevät kuvissa upeat mallimme Mikko M, Hilla, Marietta ja Otto T.

26.11.2021
Esittelyssä kuvataidetta työkseen tekevä mallimme Sanni

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on Tampereella asuva ja Äänekoskelta kotoisin oleva, lahjakas mallimme Sanni. Mallintöiden lisäksi hänellä on taustaa niin kuvataiteen, digitaalisen viestinnän, graafisen suunnittelun kuin kuvittamisenkin töiden parista.

11.11.2021
Esittelyssä valokuvausta taitava mallimme Cecile

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on upea mallimme Cecile, 28, joka häärää niin kameran edessä kuin sen takanakin.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram