15.4.2022

Yhteistyömme Ideapark Lempäälän kanssa sai jatkoa

Onnistunut yhteistyömme Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin kanssa sai jatkoa upeiden mainoskuvien merkeissä. Kolme malliamme on jo komeillut tänä vuonna Ideapark NYT -lehdessä. Kansikuviin ovat pääseet mallimme Mikko M ja Jenni sekä lapsimallimme Ella A.

Uusimmasta Ideapark NYT -lehdestä pääset tutustumaan kauppakeskuksen pääsiäisen ohjelmaan ja tuoreimpiin tarjouksiin. Lisätietoa ja liikkeet löydät Ideaparkin nettisivuilta. Muun muassa pääsiäissunnuntaina 17.4. Ideaparkin keskusaukiolla on ohjelmassa askartelua klo 12-17 sekä Ellinooran maksuton ja ikärajaton tunnin keikka klo 15.

Ideapark Lempäälä on kauppakeskus, joka tarjoaa vierailleen houkuttelevan muodin, vapaa-ajan, sisustuksen ja päivittäistavaran ostospaikan. Ideaparkissa onkin jopa yli 150 liikettä sekä yli 20 ravintolaa ja kahvilaa. Laadukkaiden ostoselämyksien ohella Ideapark on täynnä vapaa-ajan ja kulttuurin palveluita koko perheelle.

Iloista pääsiäisen aikaa kaikille!

Kiitämme jälleen kerran yhteistyöstä Ideapark Lempäälää sekä ihania mallejamme Mikkoa, Jenniä ja Ellaa!

Viimeisimmät artikkelit:

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

8.9.2022
Mallimme Petra ja lapsimalli Dino AVIAn sporttisissa mainoskuvissa

Promodel liputtaa vahvasti terveellisten elämäntapojen puolesta. Mallimme Petra ja lapsimallimme Dino valikoituivat esittelemään AVIAn syksyn uutuusmallistoa.

15.8.2022
Promodelin ammattimallit Stora Enson kuvauksissa - kurkista behind the scenes -materiaaliin!

Stora Enso järjesti parisen viikkoa sitten kuvaukset Hyvinkään metsässä. Malleiksi näihin mainoskuvauksiin valittiin mallimme Stina, Pirkko, Topi ja Oskari. Kuvaukset sujuivat erinomaisesti upeassa säässä, Suomen […]

23.6.2022
Promodelin ammattimallit esittelivät muotishow'ssa Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa

Yhteistyössä ravintola Periscopen kanssa toteutetussa muotishow'ssa Promodelin ammattimallit esittelivät Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa - ja säteilivät kilpaa auringon kanssa.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram