15.4.2022

Yhteistyömme Ideapark Lempäälän kanssa sai jatkoa

Onnistunut yhteistyömme Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin kanssa sai jatkoa upeiden mainoskuvien merkeissä. Kolme malliamme on jo komeillut tänä vuonna Ideapark NYT -lehdessä. Kansikuviin ovat pääseet mallimme Mikko M ja Jenni sekä lapsimallimme Ella A.

Uusimmasta Ideapark NYT -lehdestä pääset tutustumaan kauppakeskuksen pääsiäisen ohjelmaan ja tuoreimpiin tarjouksiin. Lisätietoa ja liikkeet löydät Ideaparkin nettisivuilta. Muun muassa pääsiäissunnuntaina 17.4. Ideaparkin keskusaukiolla on ohjelmassa askartelua klo 12-17 sekä Ellinooran maksuton ja ikärajaton tunnin keikka klo 15.

Ideapark Lempäälä on kauppakeskus, joka tarjoaa vierailleen houkuttelevan muodin, vapaa-ajan, sisustuksen ja päivittäistavaran ostospaikan. Ideaparkissa onkin jopa yli 150 liikettä sekä yli 20 ravintolaa ja kahvilaa. Laadukkaiden ostoselämyksien ohella Ideapark on täynnä vapaa-ajan ja kulttuurin palveluita koko perheelle.

Iloista pääsiäisen aikaa kaikille!

Kiitämme jälleen kerran yhteistyöstä Ideapark Lempäälää sekä ihania mallejamme Mikkoa, Jenniä ja Ellaa!

Viimeisimmät artikkelit:

6.1.2023
MALLIMME Rozelina Blaa!n kuvauksissa

Kurkistimme upean mallimme Rozelinan kanssa suomalaisen vaatemerkin, Blaa!:n alkuvuoden mallistoon!

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram