2.11.2018

Väsyttääkö syksy? Ota shotti!

Yhteistyömme Kaski Agency -mainostoimiston kanssa on saanut jatkoa Marlin Shot -kampanjan merkeissä. Aiemmasta yhteistyöstämme kertovan postauksen Alma Median kesäkampanjasta voit käydä katsomassa blogistamme tästä linkistä.

Kaski Agency on Helsingissä ja Tampereella toimiva mainostoimisto, joka on tunnettu muun muassa kirkkaista ideoista, laajasta palvelutarjonnasta ja kokeneiden ammattilaisten palkitusta osaamisesta. Saumattoman yhteistyömme ansiosta Kaski Agency valitsi listoiltamme mallin Marlin kampanjaan. Monipuolisista ja osaavista malleistamme mukaan kampanjaan haluttiin aurinkoinen classic-mallimme Pirjo.

Marlin uutuustuotteet, terveyttä ja hyvinvointia edistävät Marli Shot -mehushotit tarjoavat piristystä pimenevään syksyyn ja vahvan annoksen vastustuskykyä flunssakautta vastaan. Mehushoteista saat vitamiinit talteen helposti ja nopeasti. Marli Shot -tuotesarjassa on kolme trendikästä makua, joista kaikki ovat lisä- ja säilöntäaineettomia, eivätkä sisällä lisättyä sokeria. Tuotteissa on korkea C-vitamiinipitoisuus - yksi shotti kattaa koko päivän C-vitamiinin tarpeesi.

Mallimme Pirjo valloittaa aurinkoisella hymyllään videolla, jossa kerrotaan hauskalla tavalla shottien terveysvaikutuksista. Käy katsomassa video täältä!

Viimeisimmät artikkelit:

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram