2.11.2018

Väsyttääkö syksy? Ota shotti!

Yhteistyömme Kaski Agency -mainostoimiston kanssa on saanut jatkoa Marlin Shot -kampanjan merkeissä. Aiemmasta yhteistyöstämme kertovan postauksen Alma Median kesäkampanjasta voit käydä katsomassa blogistamme tästä linkistä.

Kaski Agency on Helsingissä ja Tampereella toimiva mainostoimisto, joka on tunnettu muun muassa kirkkaista ideoista, laajasta palvelutarjonnasta ja kokeneiden ammattilaisten palkitusta osaamisesta. Saumattoman yhteistyömme ansiosta Kaski Agency valitsi listoiltamme mallin Marlin kampanjaan. Monipuolisista ja osaavista malleistamme mukaan kampanjaan haluttiin aurinkoinen classic-mallimme Pirjo.

Marlin uutuustuotteet, terveyttä ja hyvinvointia edistävät Marli Shot -mehushotit tarjoavat piristystä pimenevään syksyyn ja vahvan annoksen vastustuskykyä flunssakautta vastaan. Mehushoteista saat vitamiinit talteen helposti ja nopeasti. Marli Shot -tuotesarjassa on kolme trendikästä makua, joista kaikki ovat lisä- ja säilöntäaineettomia, eivätkä sisällä lisättyä sokeria. Tuotteissa on korkea C-vitamiinipitoisuus - yksi shotti kattaa koko päivän C-vitamiinin tarpeesi.

Mallimme Pirjo valloittaa aurinkoisella hymyllään videolla, jossa kerrotaan hauskalla tavalla shottien terveysvaikutuksista. Käy katsomassa video täältä!

Viimeisimmät artikkelit:

23.6.2022
Promodelin ammattimallit esittelivät muotishow'ssa Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa

Yhteistyössä ravintola Periscopen kanssa toteutetussa muotishow'ssa Promodelin ammattimallit esittelivät Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa - ja säteilivät kilpaa auringon kanssa.

15.4.2022
Yhteistyömme Ideapark Lempäälän kanssa sai jatkoa

Onnistunut yhteistyömme Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin kanssa sai jatkoa upeiden mainoskuvien merkeissä. Kolme malliamme on jo komeillut tänä vuonna Ideapark NYT -lehdessä.

11.2.2022
Blaa!:n keväisissä kuvauksissa mallimme Veera K

Jo vuosien ajan blogissamme ja somekanavissamme on voinut seurata yhä vain syvenevää ja laadukkaampaa yhteistyötämme kotimaisen vaatemerkin Blaa!:n kanssa upeiden mainoskuvien muodossa. Tällä kertaa kevään malliston uutuuksia pääsi esittelemään tuoreissa kuvissa hehkuva, ihastuttava mallimme Veera K.

11.12.2021
Mallimme PREMIUMSHOPIN jouluisissa kuvauksissa - verkkokaupasta parhaat lahjat pukinkonttiin

Promodelin malleja on ollut jo parin vuoden ajan suomalaisen verkkokaupan PREMIUMSHOPIN (www.premiumshop.fi) kuvauksissa. Joulusesongin tuotteita esittelevät kuvissa upeat mallimme Mikko M, Hilla, Marietta ja Otto T.

26.11.2021
Esittelyssä kuvataidetta työkseen tekevä mallimme Sanni

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on Tampereella asuva ja Äänekoskelta kotoisin oleva, lahjakas mallimme Sanni. Mallintöiden lisäksi hänellä on taustaa niin kuvataiteen, digitaalisen viestinnän, graafisen suunnittelun kuin kuvittamisenkin töiden parista.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram