2.11.2018

Väsyttääkö syksy? Ota shotti!

Yhteistyömme Kaski Agency -mainostoimiston kanssa on saanut jatkoa Marlin Shot -kampanjan merkeissä. Aiemmasta yhteistyöstämme kertovan postauksen Alma Median kesäkampanjasta voit käydä katsomassa blogistamme tästä linkistä.

Kaski Agency on Helsingissä ja Tampereella toimiva mainostoimisto, joka on tunnettu muun muassa kirkkaista ideoista, laajasta palvelutarjonnasta ja kokeneiden ammattilaisten palkitusta osaamisesta. Saumattoman yhteistyömme ansiosta Kaski Agency valitsi listoiltamme mallin Marlin kampanjaan. Monipuolisista ja osaavista malleistamme mukaan kampanjaan haluttiin aurinkoinen classic-mallimme Pirjo.

Marlin uutuustuotteet, terveyttä ja hyvinvointia edistävät Marli Shot -mehushotit tarjoavat piristystä pimenevään syksyyn ja vahvan annoksen vastustuskykyä flunssakautta vastaan. Mehushoteista saat vitamiinit talteen helposti ja nopeasti. Marli Shot -tuotesarjassa on kolme trendikästä makua, joista kaikki ovat lisä- ja säilöntäaineettomia, eivätkä sisällä lisättyä sokeria. Tuotteissa on korkea C-vitamiinipitoisuus - yksi shotti kattaa koko päivän C-vitamiinin tarpeesi.

Mallimme Pirjo valloittaa aurinkoisella hymyllään videolla, jossa kerrotaan hauskalla tavalla shottien terveysvaikutuksista. Käy katsomassa video täältä!

Viimeisimmät artikkelit:

19.3.2023
MALLIMME Mikko M ja Kiia Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Kevätaurinko lämmittää ulkona ja tuuli puhaltaa lempeästi. Kevään tuovat vahvasti mieleen myös nämä alla olevat mainoskuvat. Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa valikoituivat […]

15.3.2023
PROMODEL - malleja yrityksesi tarpeisiin!

Mallin buukkaaminen meidän kauttamme on helppoa ja vaatii vain yhden lyhyen sähköpostin, jossa kerrot tarpeesi. Meiltä palataan vuorokauden kuluessa asiaan. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset malleja kuvauksiin!

24.2.2023
Upea MALLIMME Veera K Kotilieden kuvauksissa

Tuoreen Kotiliesi Käsityö -lehden numeron kannessa hehkuu upea mallimme Veera K. Meiltä löydät erinomaisen laajan valikoiman malleja erityyppisiin naisten- ja muotilehtien sekä erilaisten vaatemerkkien kuvauksiin.

20.2.2023
MALLIMME Carola ja Maija NP Housukaupan kuvauksissa

Olemme tehneet jo vuosia yhteistyötä NP Housukaupan kanssa. Näihin mainoskuviin housuja esittelmään valittiin mallimme Carola ja Maija.

12.2.2023
MALLIMME Tampereen Häämessujen näytöksessä

Ilmassa oli käsinkosketeltavaa romantiikkaa, kun mallimme esittelivät viime viikolla upeaa pukuloistoa Tampereen Häämessuilla. Jo 28. kerran järjestetyt messut tarjosivat paljon inspiraatiota tuleville morsiuspareille.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram