3.5.2019

Säteilevät mallimme Carola ja Ilona NP:n kaupallisissa housukuvissa

Upeat mallimme Carola ja Ilona säteilevät NP:n kaupallisissa housukuvissa. NP on käyttänyt kuvia monipuolisesti niin nettisivuillaan, verkkokaupassaan, lehtimainoksissaan kuin myymälämateriaaleissaankin.

Promodel tekee yhteistyötä erikokoisten ja näköisten firmojen kanssa: oli kyseessä sitten pienempi PK-yritys tai suurempi pörssiyhtiö - kaikki yhteistyöt ovat tärkeitä. Ryhdymme jokaiseen yhteistyöhön ja projektiin täydellä sydämellä, ja ammattilaismallimme suhtautuvat työhönsä aina intohimolla ja hyvällä asenteella. Haluamme taata asiakkaillemme parasta mahdollista laatua. Paras palaute meille onnistumisistamme on se, kun yritys käyttää uudelleen ja uudelleen samoja malleja kuvauksissaan - kuten NP:kin kohdalla on käynyt.

 

Naisten Pukutehdas Oy, eli tuttavallisemmin NP on vuonna 1919 Lahdessa perustettu perheyritys, jolle suomalainen ammattitaito ja osaaminen sekä oman asiakkaansa tunteminen ovat olleet tärkeimpiä menestystekijöitä läpi vuosikymmenien. Jo 100-vuotiaan yrityksen suunnittelu ja tuotekehitys toimivat Lahdessa, ja uusia tuotteita ja värejä on mahdollista tehdä sopimusvalmistajien tehtaissa muutamissa viikoissa. NP testaa ja valvoo kankaiden, materiaalien ja jokaisen valmistuserän laatua niin, että vain parhaat ominaisuudet sisältävät tuotteet pääsevät valikoimaan.

Viimeisimmät artikkelit:

15.8.2022
Promodelin ammattimallit Stora Enson kuvauksissa - kurkista behind the scenes -materiaaliin!

Stora Enso järjesti parisen viikkoa sitten kuvaukset Hyvinkään metsässä. Malleiksi näihin mainoskuvauksiin valittiin mallimme Stina, Pirkko, Topi ja Oskari. Kuvaukset sujuivat erinomaisesti upeassa säässä, Suomen […]

23.6.2022
Promodelin ammattimallit esittelivät muotishow'ssa Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa

Yhteistyössä ravintola Periscopen kanssa toteutetussa muotishow'ssa Promodelin ammattimallit esittelivät Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa - ja säteilivät kilpaa auringon kanssa.

15.4.2022
Yhteistyömme Ideapark Lempäälän kanssa sai jatkoa

Onnistunut yhteistyömme Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin kanssa sai jatkoa upeiden mainoskuvien merkeissä. Kolme malliamme on jo komeillut tänä vuonna Ideapark NYT -lehdessä.

11.2.2022
Blaa!:n keväisissä kuvauksissa mallimme Veera K

Jo vuosien ajan blogissamme ja somekanavissamme on voinut seurata yhä vain syvenevää ja laadukkaampaa yhteistyötämme kotimaisen vaatemerkin Blaa!:n kanssa upeiden mainoskuvien muodossa. Tällä kertaa kevään malliston uutuuksia pääsi esittelemään tuoreissa kuvissa hehkuva, ihastuttava mallimme Veera K.

11.12.2021
Mallimme PREMIUMSHOPIN jouluisissa kuvauksissa - verkkokaupasta parhaat lahjat pukinkonttiin

Promodelin malleja on ollut jo parin vuoden ajan suomalaisen verkkokaupan PREMIUMSHOPIN (www.premiumshop.fi) kuvauksissa. Joulusesongin tuotteita esittelevät kuvissa upeat mallimme Mikko M, Hilla, Marietta ja Otto T.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram