3.5.2019

Säteilevät mallimme Carola ja Ilona NP:n kaupallisissa housukuvissa

Upeat mallimme Carola ja Ilona säteilevät NP:n kaupallisissa housukuvissa. NP on käyttänyt kuvia monipuolisesti niin nettisivuillaan, verkkokaupassaan, lehtimainoksissaan kuin myymälämateriaaleissaankin.

Promodel tekee yhteistyötä erikokoisten ja näköisten firmojen kanssa: oli kyseessä sitten pienempi PK-yritys tai suurempi pörssiyhtiö - kaikki yhteistyöt ovat tärkeitä. Ryhdymme jokaiseen yhteistyöhön ja projektiin täydellä sydämellä, ja ammattilaismallimme suhtautuvat työhönsä aina intohimolla ja hyvällä asenteella. Haluamme taata asiakkaillemme parasta mahdollista laatua. Paras palaute meille onnistumisistamme on se, kun yritys käyttää uudelleen ja uudelleen samoja malleja kuvauksissaan - kuten NP:kin kohdalla on käynyt.

 

Naisten Pukutehdas Oy, eli tuttavallisemmin NP on vuonna 1919 Lahdessa perustettu perheyritys, jolle suomalainen ammattitaito ja osaaminen sekä oman asiakkaansa tunteminen ovat olleet tärkeimpiä menestystekijöitä läpi vuosikymmenien. Jo 100-vuotiaan yrityksen suunnittelu ja tuotekehitys toimivat Lahdessa, ja uusia tuotteita ja värejä on mahdollista tehdä sopimusvalmistajien tehtaissa muutamissa viikoissa. NP testaa ja valvoo kankaiden, materiaalien ja jokaisen valmistuserän laatua niin, että vain parhaat ominaisuudet sisältävät tuotteet pääsevät valikoimaan.

Viimeisimmät artikkelit:

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram