9.11.2018

Promodel on jälleen mukana Suomen Kädentaidot -messujen muotinäytöksissä

Olemme mukana järjestämässä Suomen Kädentaidot -messujen muotinäytöksiä tänäkin vuonna. Tapahtuma järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksella 16.-18. marraskuuta. Suositut muotinäytökset toteutetaan tänä vuonna uudistuneella otteella. Viime vuonna järjestetyn messuviikonlopun tunnelma oli huikea – mallimme loistivat lavalla esitellen messuyleisölle upeaa suomalaista designia. Messuviikonlopun iloisesta ilmapiiristä ja inspiroivista näytöksistä nauttivat sekä yleisö että upeat mallimme.

Suomen Kädentaidot -messut on Euroopan suurin käsityö- ja designtapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna 23. kerran. Olemme olleet mukana järjestämässä messujen muotinäytöksiä jo vuodesta 2004. Tapahtumassa on vuosittain noin 700 näytteilleasettajaa ja noin 45 000 kävijää. Tänä vuonna messuteemoina ovat lapset ja nuoret, perinteet sekä kiertotalous.

Suomen Kädentaidot -muotinäytös järjestetään perjantaina 16.11. klo 14 ja Finnish Design -muotinäytös samana päivänä klo 16. Lauantaina ja sunnuntaina järjestetään klo 11 ja 14 Suomen Kädentaidot -muotinäytös, ja Finnish Design -muotinäytös klo 12 ja 15.

Tervetuloa mukaan seuraamaan upeita näytöksiä!

Suomen Kädentaidot -messuissa ovat mukana myös Airamo, Anette Ahokas Design, Alajärven Kotitekstiili, Birgit Pyykkö, Design Pylsy, Erja Raittinen, Helvie, Hurmås Neule, ILOinen KettuLiini, Johanna K. Design, Jukka Rintala, Kas! Design, Kaino, Kuutoset ”Miten Vain”, Lankava, Liisa Sauso, Minna Suuronen, Nupperi, Nunnun, Noituus Design, Niinmun Design, Nahkaverstas Eliisa Marjaana, Noon Kit, OMB, Ovelia Heijastinolkavyö, Ompelimo HeliKo, Pietamo, Personal Design Hat, Palmroth Original, Risako, Rykkeri, Second Change, Svanhild Åbonde, Teemu Muurimäki, Taito Pirkanmaa, Tekstiiliteollisuus, Tilkkutöiden Paratiisi, Uniikit, Urbanturban, Vinkee ja Väriä by Koi Design.

Viimeisimmät artikkelit:

23.6.2022
Promodelin ammattimallit esittelivät muotishow'ssa Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa

Yhteistyössä ravintola Periscopen kanssa toteutetussa muotishow'ssa Promodelin ammattimallit esittelivät Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa - ja säteilivät kilpaa auringon kanssa.

15.4.2022
Yhteistyömme Ideapark Lempäälän kanssa sai jatkoa

Onnistunut yhteistyömme Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin kanssa sai jatkoa upeiden mainoskuvien merkeissä. Kolme malliamme on jo komeillut tänä vuonna Ideapark NYT -lehdessä.

11.2.2022
Blaa!:n keväisissä kuvauksissa mallimme Veera K

Jo vuosien ajan blogissamme ja somekanavissamme on voinut seurata yhä vain syvenevää ja laadukkaampaa yhteistyötämme kotimaisen vaatemerkin Blaa!:n kanssa upeiden mainoskuvien muodossa. Tällä kertaa kevään malliston uutuuksia pääsi esittelemään tuoreissa kuvissa hehkuva, ihastuttava mallimme Veera K.

11.12.2021
Mallimme PREMIUMSHOPIN jouluisissa kuvauksissa - verkkokaupasta parhaat lahjat pukinkonttiin

Promodelin malleja on ollut jo parin vuoden ajan suomalaisen verkkokaupan PREMIUMSHOPIN (www.premiumshop.fi) kuvauksissa. Joulusesongin tuotteita esittelevät kuvissa upeat mallimme Mikko M, Hilla, Marietta ja Otto T.

26.11.2021
Esittelyssä kuvataidetta työkseen tekevä mallimme Sanni

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on Tampereella asuva ja Äänekoskelta kotoisin oleva, lahjakas mallimme Sanni. Mallintöiden lisäksi hänellä on taustaa niin kuvataiteen, digitaalisen viestinnän, graafisen suunnittelun kuin kuvittamisenkin töiden parista.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram