9.11.2018

Promodel on jälleen mukana Suomen Kädentaidot -messujen muotinäytöksissä

Olemme mukana järjestämässä Suomen Kädentaidot -messujen muotinäytöksiä tänäkin vuonna. Tapahtuma järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksella 16.-18. marraskuuta. Suositut muotinäytökset toteutetaan tänä vuonna uudistuneella otteella. Viime vuonna järjestetyn messuviikonlopun tunnelma oli huikea – mallimme loistivat lavalla esitellen messuyleisölle upeaa suomalaista designia. Messuviikonlopun iloisesta ilmapiiristä ja inspiroivista näytöksistä nauttivat sekä yleisö että upeat mallimme.

Suomen Kädentaidot -messut on Euroopan suurin käsityö- ja designtapahtuma, joka järjestetään tänä vuonna 23. kerran. Olemme olleet mukana järjestämässä messujen muotinäytöksiä jo vuodesta 2004. Tapahtumassa on vuosittain noin 700 näytteilleasettajaa ja noin 45 000 kävijää. Tänä vuonna messuteemoina ovat lapset ja nuoret, perinteet sekä kiertotalous.

Suomen Kädentaidot -muotinäytös järjestetään perjantaina 16.11. klo 14 ja Finnish Design -muotinäytös samana päivänä klo 16. Lauantaina ja sunnuntaina järjestetään klo 11 ja 14 Suomen Kädentaidot -muotinäytös, ja Finnish Design -muotinäytös klo 12 ja 15.

Tervetuloa mukaan seuraamaan upeita näytöksiä!

Suomen Kädentaidot -messuissa ovat mukana myös Airamo, Anette Ahokas Design, Alajärven Kotitekstiili, Birgit Pyykkö, Design Pylsy, Erja Raittinen, Helvie, Hurmås Neule, ILOinen KettuLiini, Johanna K. Design, Jukka Rintala, Kas! Design, Kaino, Kuutoset ”Miten Vain”, Lankava, Liisa Sauso, Minna Suuronen, Nupperi, Nunnun, Noituus Design, Niinmun Design, Nahkaverstas Eliisa Marjaana, Noon Kit, OMB, Ovelia Heijastinolkavyö, Ompelimo HeliKo, Pietamo, Personal Design Hat, Palmroth Original, Risako, Rykkeri, Second Change, Svanhild Åbonde, Teemu Muurimäki, Taito Pirkanmaa, Tekstiiliteollisuus, Tilkkutöiden Paratiisi, Uniikit, Urbanturban, Vinkee ja Väriä by Koi Design.

Viimeisimmät artikkelit:

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram