16.11.2018

PR-mallimme loistivat Auto 2018 -tapahtumassa

Valloittavat mallimme Julia ja Annimari toimivat viime viikonloppuna järjestetyssä Auto 2018 -tapahtumassa pr-malleina. Viikonloppu oli menestys, ja tytöt saivat paljon kiitosta erinomaisesti tehdystä työstä!

”Julian ja Annimarin osalta voin antaa ainoastaan hyvää palautetta. ”Kotiläksyt” oli tehty huolella, ja tytöt olivat sisäistäneet homman erittäin hyvin ja osasivat kertoa uutuustuotteesta luontevasti kaiken oleellisen. Sormi ei mennyt suuhun vaikeampienkaan kysymysten kohdalla. Etenkin Julia otti ensihetkestä lähtien kontaktia todella ammattimaisesti ja veti jengiä osastolle. Huomioiden sen, että Annimari oli vähemmän kokenut vastaavista tapahtumista, myös hän pääsi erittäin hyvin ja nopeasti hommaan sisään. Molemmilla oli todella korkea työmoraali, ja olemme hyvin tyytyväisiä koko viikonlopun suoritukseen!” - Startax Finland Oy

Viimeisimmät artikkelit:

23.6.2022
Promodelin ammattimallit esittelivät muotishow'ssa Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa

Yhteistyössä ravintola Periscopen kanssa toteutetussa muotishow'ssa Promodelin ammattimallit esittelivät Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa - ja säteilivät kilpaa auringon kanssa.

15.4.2022
Yhteistyömme Ideapark Lempäälän kanssa sai jatkoa

Onnistunut yhteistyömme Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin kanssa sai jatkoa upeiden mainoskuvien merkeissä. Kolme malliamme on jo komeillut tänä vuonna Ideapark NYT -lehdessä.

11.2.2022
Blaa!:n keväisissä kuvauksissa mallimme Veera K

Jo vuosien ajan blogissamme ja somekanavissamme on voinut seurata yhä vain syvenevää ja laadukkaampaa yhteistyötämme kotimaisen vaatemerkin Blaa!:n kanssa upeiden mainoskuvien muodossa. Tällä kertaa kevään malliston uutuuksia pääsi esittelemään tuoreissa kuvissa hehkuva, ihastuttava mallimme Veera K.

11.12.2021
Mallimme PREMIUMSHOPIN jouluisissa kuvauksissa - verkkokaupasta parhaat lahjat pukinkonttiin

Promodelin malleja on ollut jo parin vuoden ajan suomalaisen verkkokaupan PREMIUMSHOPIN (www.premiumshop.fi) kuvauksissa. Joulusesongin tuotteita esittelevät kuvissa upeat mallimme Mikko M, Hilla, Marietta ja Otto T.

26.11.2021
Esittelyssä kuvataidetta työkseen tekevä mallimme Sanni

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on Tampereella asuva ja Äänekoskelta kotoisin oleva, lahjakas mallimme Sanni. Mallintöiden lisäksi hänellä on taustaa niin kuvataiteen, digitaalisen viestinnän, graafisen suunnittelun kuin kuvittamisenkin töiden parista.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram