16.11.2018

PR-mallimme loistivat Auto 2018 -tapahtumassa

Valloittavat mallimme Julia ja Annimari toimivat viime viikonloppuna järjestetyssä Auto 2018 -tapahtumassa pr-malleina. Viikonloppu oli menestys, ja tytöt saivat paljon kiitosta erinomaisesti tehdystä työstä!

”Julian ja Annimarin osalta voin antaa ainoastaan hyvää palautetta. ”Kotiläksyt” oli tehty huolella, ja tytöt olivat sisäistäneet homman erittäin hyvin ja osasivat kertoa uutuustuotteesta luontevasti kaiken oleellisen. Sormi ei mennyt suuhun vaikeampienkaan kysymysten kohdalla. Etenkin Julia otti ensihetkestä lähtien kontaktia todella ammattimaisesti ja veti jengiä osastolle. Huomioiden sen, että Annimari oli vähemmän kokenut vastaavista tapahtumista, myös hän pääsi erittäin hyvin ja nopeasti hommaan sisään. Molemmilla oli todella korkea työmoraali, ja olemme hyvin tyytyväisiä koko viikonlopun suoritukseen!” - Startax Finland Oy

Viimeisimmät artikkelit:

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram