2.5.2019

Miesmallejamme upeassa Novitan 7 Veljestä Neuloo -kampanjassa

Helmikuussa Novita lanseerasi miesten kutomiseen keskittyvän 7 Veljestä Neuloo -kampanjan, johon valikoitui upeat, karismaattiset miesmallimme Juha, Mikko M, Ville-Valtteri, Akseli ja Peetu. Näiden komeiden miehien lisäksi kuvissa esiintyvät lisäksi näyttelijä Mikko Parikka sekä laulaja Pauli Hanhiniemi.

Antaa upeiden kuvien puhua puolestaan. Myöskään Vogue Knitting ei jättänyt noteeraamatta näitä upeita kuvia sekä kampanjan videoita, sillä Vogue Knitting jakoi kampanjan Youtube-videon omalla Facebook-sivullaan 19. helmikuuta! Videon pääset näkemään alempana postauksessa.Kuvien creditit: Kuvaaja Karoliina Jääskeläinen
Style: Erika Appelström

Kampanjaan liittyen lanseerattiin myös video:

Novita on jakanut sivuillaan suosituimpia 7 Veljestä -neuleohjeita vuosien varrelta sekä muita hyödyllisiä neulontaohjeita esimerkiksi villasukan neulontaan ja muita ammattilaisten vinkkejä, joiden avulla kuka vain voi tarttua puikkoihin. Ohjeisiin pääset tutustumaan TÄÄLLÄ.

Kiitos Novita tästä upeasta yhteistyöstä!

Viimeisimmät artikkelit:

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram