2.5.2019

Miesmallejamme upeassa Novitan 7 Veljestä Neuloo -kampanjassa

Helmikuussa Novita lanseerasi miesten kutomiseen keskittyvän 7 Veljestä Neuloo -kampanjan, johon valikoitui upeat, karismaattiset miesmallimme Juha, Mikko M, Ville-Valtteri, Akseli ja Peetu. Näiden komeiden miehien lisäksi kuvissa esiintyvät lisäksi näyttelijä Mikko Parikka sekä laulaja Pauli Hanhiniemi.

Antaa upeiden kuvien puhua puolestaan. Myöskään Vogue Knitting ei jättänyt noteeraamatta näitä upeita kuvia sekä kampanjan videoita, sillä Vogue Knitting jakoi kampanjan Youtube-videon omalla Facebook-sivullaan 19. helmikuuta! Videon pääset näkemään alempana postauksessa.Kuvien creditit: Kuvaaja Karoliina Jääskeläinen
Style: Erika Appelström

Kampanjaan liittyen lanseerattiin myös video:

Novita on jakanut sivuillaan suosituimpia 7 Veljestä -neuleohjeita vuosien varrelta sekä muita hyödyllisiä neulontaohjeita esimerkiksi villasukan neulontaan ja muita ammattilaisten vinkkejä, joiden avulla kuka vain voi tarttua puikkoihin. Ohjeisiin pääset tutustumaan TÄÄLLÄ.

Kiitos Novita tästä upeasta yhteistyöstä!

Viimeisimmät artikkelit:

23.6.2022
Promodelin ammattimallit esittelivät muotishow'ssa Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa

Yhteistyössä ravintola Periscopen kanssa toteutetussa muotishow'ssa Promodelin ammattimallit esittelivät Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa - ja säteilivät kilpaa auringon kanssa.

15.4.2022
Yhteistyömme Ideapark Lempäälän kanssa sai jatkoa

Onnistunut yhteistyömme Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin kanssa sai jatkoa upeiden mainoskuvien merkeissä. Kolme malliamme on jo komeillut tänä vuonna Ideapark NYT -lehdessä.

11.2.2022
Blaa!:n keväisissä kuvauksissa mallimme Veera K

Jo vuosien ajan blogissamme ja somekanavissamme on voinut seurata yhä vain syvenevää ja laadukkaampaa yhteistyötämme kotimaisen vaatemerkin Blaa!:n kanssa upeiden mainoskuvien muodossa. Tällä kertaa kevään malliston uutuuksia pääsi esittelemään tuoreissa kuvissa hehkuva, ihastuttava mallimme Veera K.

11.12.2021
Mallimme PREMIUMSHOPIN jouluisissa kuvauksissa - verkkokaupasta parhaat lahjat pukinkonttiin

Promodelin malleja on ollut jo parin vuoden ajan suomalaisen verkkokaupan PREMIUMSHOPIN (www.premiumshop.fi) kuvauksissa. Joulusesongin tuotteita esittelevät kuvissa upeat mallimme Mikko M, Hilla, Marietta ja Otto T.

26.11.2021
Esittelyssä kuvataidetta työkseen tekevä mallimme Sanni

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on Tampereella asuva ja Äänekoskelta kotoisin oleva, lahjakas mallimme Sanni. Mallintöiden lisäksi hänellä on taustaa niin kuvataiteen, digitaalisen viestinnän, graafisen suunnittelun kuin kuvittamisenkin töiden parista.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram