25.6.2019

Mallit maailmalla

Kilometrien asfalttijono on takana. Kulku käy pitkin vuoristoista maisemaa. Edessä häämöttävät häkellyttävän kauniit Alpit ja seuraava kuvauslokaatio, kenties turkoosivetisen lammen rannalla, puiden suojassa tai mutkittelevan vuoristotien varrella.Mallimme Otto, Mikko ja Sam jättivät hetkeksi Suomen havumetsät ja tutut kaupunkimaisemat taakseen ja lähtivät kuvausreissulle kiertäen neljää eri maata – Suomesta lennettiin ensin Tsekkeihin, josta matka jatkui Itävaltaan, Italiaan ja Saksaan. Pikaisesti käytiin myös Sveitsin puolella.

Viikon reissun aikana ajettuja kilometrejä kertyi lähes 2000, joiden aikana ehti näkemään toinen toistaan upeampia maisemia. Tien päällä kierrettiin yhteensä viisi päivää. Aamut alkoivat aikaisin hotellilta, josta lähdettiin ajamaan pysähtyen upeisiin lokaatioihin kuvaamaan. Kuvauksia Otto kuvailee rennoiksi: haettiin autenttista kuvamateriaalia ja kuvaukset olivat sen mukaiset. Kuvauksissa jatkui reissun läpikotaisin täyttänyt rento ilmapiiri ja hyvä tunnelma. Säät suosivat ja aika kului siivillä.

Kommelluksitta ei kuitenkaan vältytty - kuvausinnossa unohtui toiseen maahan matkalaukku, jota palattiin seuraavana päivänä hakemaan. Lopulta kaikki meni hyvin ja matkalaukku saatiin palautettua omistajalleen. Tilanne nauratti jälkikäteen.Sekä Mikko että Otto kuvaavat reissun hienoimmiksi puoliksi maisemia sekä mukaan lähtenyttä porukkaa. ”Loistava porukka, upeat maisemat ja erittäin onnistunut reissu kokonaisuudessaan!” Otto kuvailee reissua tiivistettynä.

Mikko jatkaa: ”Hieno reissu, joka ylitti odotukset, ja jolle lähtisin uudestaan!”

Mistä kuvausreissusta on kyse? Se selviää myöhemmin!

 


Kiitos malleillemme Mikolle, Otolle ja Samille! Kiitos myös upeista matkakuvista mallillemme Mikolle!

Viimeisimmät artikkelit:

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram