25.6.2019

Mallit maailmalla

Kilometrien asfalttijono on takana. Kulku käy pitkin vuoristoista maisemaa. Edessä häämöttävät häkellyttävän kauniit Alpit ja seuraava kuvauslokaatio, kenties turkoosivetisen lammen rannalla, puiden suojassa tai mutkittelevan vuoristotien varrella.Mallimme Otto, Mikko ja Sam jättivät hetkeksi Suomen havumetsät ja tutut kaupunkimaisemat taakseen ja lähtivät kuvausreissulle kiertäen neljää eri maata – Suomesta lennettiin ensin Tsekkeihin, josta matka jatkui Itävaltaan, Italiaan ja Saksaan. Pikaisesti käytiin myös Sveitsin puolella.

Viikon reissun aikana ajettuja kilometrejä kertyi lähes 2000, joiden aikana ehti näkemään toinen toistaan upeampia maisemia. Tien päällä kierrettiin yhteensä viisi päivää. Aamut alkoivat aikaisin hotellilta, josta lähdettiin ajamaan pysähtyen upeisiin lokaatioihin kuvaamaan. Kuvauksia Otto kuvailee rennoiksi: haettiin autenttista kuvamateriaalia ja kuvaukset olivat sen mukaiset. Kuvauksissa jatkui reissun läpikotaisin täyttänyt rento ilmapiiri ja hyvä tunnelma. Säät suosivat ja aika kului siivillä.

Kommelluksitta ei kuitenkaan vältytty - kuvausinnossa unohtui toiseen maahan matkalaukku, jota palattiin seuraavana päivänä hakemaan. Lopulta kaikki meni hyvin ja matkalaukku saatiin palautettua omistajalleen. Tilanne nauratti jälkikäteen.Sekä Mikko että Otto kuvaavat reissun hienoimmiksi puoliksi maisemia sekä mukaan lähtenyttä porukkaa. ”Loistava porukka, upeat maisemat ja erittäin onnistunut reissu kokonaisuudessaan!” Otto kuvailee reissua tiivistettynä.

Mikko jatkaa: ”Hieno reissu, joka ylitti odotukset, ja jolle lähtisin uudestaan!”

Mistä kuvausreissusta on kyse? Se selviää myöhemmin!

 


Kiitos malleillemme Mikolle, Otolle ja Samille! Kiitos myös upeista matkakuvista mallillemme Mikolle!

Viimeisimmät artikkelit:

23.6.2022
Promodelin ammattimallit esittelivät muotishow'ssa Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa

Yhteistyössä ravintola Periscopen kanssa toteutetussa muotishow'ssa Promodelin ammattimallit esittelivät Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa - ja säteilivät kilpaa auringon kanssa.

15.4.2022
Yhteistyömme Ideapark Lempäälän kanssa sai jatkoa

Onnistunut yhteistyömme Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin kanssa sai jatkoa upeiden mainoskuvien merkeissä. Kolme malliamme on jo komeillut tänä vuonna Ideapark NYT -lehdessä.

11.2.2022
Blaa!:n keväisissä kuvauksissa mallimme Veera K

Jo vuosien ajan blogissamme ja somekanavissamme on voinut seurata yhä vain syvenevää ja laadukkaampaa yhteistyötämme kotimaisen vaatemerkin Blaa!:n kanssa upeiden mainoskuvien muodossa. Tällä kertaa kevään malliston uutuuksia pääsi esittelemään tuoreissa kuvissa hehkuva, ihastuttava mallimme Veera K.

11.12.2021
Mallimme PREMIUMSHOPIN jouluisissa kuvauksissa - verkkokaupasta parhaat lahjat pukinkonttiin

Promodelin malleja on ollut jo parin vuoden ajan suomalaisen verkkokaupan PREMIUMSHOPIN (www.premiumshop.fi) kuvauksissa. Joulusesongin tuotteita esittelevät kuvissa upeat mallimme Mikko M, Hilla, Marietta ja Otto T.

26.11.2021
Esittelyssä kuvataidetta työkseen tekevä mallimme Sanni

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on Tampereella asuva ja Äänekoskelta kotoisin oleva, lahjakas mallimme Sanni. Mallintöiden lisäksi hänellä on taustaa niin kuvataiteen, digitaalisen viestinnän, graafisen suunnittelun kuin kuvittamisenkin töiden parista.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram