6.5.2021

Lidlin sporttisella mainosvideolla mallimme Lauri

Mallimme Lauri pääsi esiintymään Lidlin sporttisella mainosvideolla kiireettömän maalivahdin roolissa. Lauri pääsee videolla myös ääneen, sillä hänellä on hauskassa videossa oma repliikkinsä. Pääosassa videolla on huikea Jari Litmanen, joka on Suomen kaikkien aikojen tunnetuin jalkapalloilija. Video päättyy pelaajien yhteiseen, kesäiseen piknik-hetkeen, jossa nautitaan Lidlin maukkaista eväistä.

Lidlin toiminta perustuu selkeään ja yksinkertaiseen konseptiin, joka mahdollistaa parhaan laadun ja halvan hinnan yhdistämisen. Ruokakauppaketjun tavoitteena on tarjota asiakkaille Suomen kokonaisedullisin ostoskori iloisesti palvellen ja vastuullisesti toimien.

Olemmekin viime aikoina panostaneet paljon siihen, että meidän kautta saat buukattua helposti mallit myös tv-mainoksiin ja muihin mainosfilmeihin. Monilta aikuismalleiltamme löytyy nettisivuiltamme korkealaatuiset esittelyvideot, joissa mallien koko habitus tulee paremmin esille. Ota siis rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset malleja esimerkiksi mainosvideoihin!

Isot kiitokset tästä yhteistyöstä Lidl, Directors Guild sekä hurmaava mallimme Lauri!

Viimeisimmät artikkelit:

25.9.2021
Blaa!:n syksyisissä mainoskuvissa mallimme Cecile ja Marietta

Pitkä ja onnistunut yhteistyötaipaleemme suomalaisen vaatemerkki Blaa!:n kanssa jatkui syksyisten mainoskuvausten merkeissä.

17.9.2021
Harvian upeissa kuvauksissa mallimme Nora, Sonja E ja Oskari

Saunominen on meille suomalaisille äärimmäisen suuri nautinto ja tärkeä perinne. Se on ylpeydenaiheemme ja osa kansallishistoriaamme. Mallimme Nora, Sonja E ja Oskari hehkuvat upean näköisinä […]

11.9.2021
Mallimme Otto ja Peppiina Premiumshopin kuvauksissa

Upeat mallimme Otto ja Peppiina valikoituivat esittelemään Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän nettikaupan Premiumshopin syksyn uutuustuotteita.

7.8.2021
Mallimme Marietta ja Anas AVIAn syysmalliston kuvauksissa

Kesä lähestyy pian loppuaan, ja lomailun jälkeen on taas aika palata omien liikunnallisten harrastusten pariin ja aktiivisempaan arkeen. Mallimme Marietta ja Anas esittelevät kuvissa amerikkalaisen urheiluvaatteiden pioneeribrändin AVIAn syysmallistoa.

12.6.2021
Mallimme Veera K Taiga Cosmeticsin mainoskuvissa

Upea, luonnonkaunis mallimme Veera K säteilee suomalaisen kauneudenhoidon brändin Taiga Cosmeticsin mainoskuvissa.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram