6.5.2021

Lidlin sporttisella mainosvideolla mallimme Lauri

Mallimme Lauri pääsi esiintymään Lidlin sporttisella mainosvideolla kiireettömän maalivahdin roolissa. Lauri pääsee videolla myös ääneen, sillä hänellä on hauskassa videossa oma repliikkinsä. Pääosassa videolla on huikea Jari Litmanen, joka on Suomen kaikkien aikojen tunnetuin jalkapalloilija. Video päättyy pelaajien yhteiseen, kesäiseen piknik-hetkeen, jossa nautitaan Lidlin maukkaista eväistä.

Lidlin toiminta perustuu selkeään ja yksinkertaiseen konseptiin, joka mahdollistaa parhaan laadun ja halvan hinnan yhdistämisen. Ruokakauppaketjun tavoitteena on tarjota asiakkaille Suomen kokonaisedullisin ostoskori iloisesti palvellen ja vastuullisesti toimien.

Olemmekin viime aikoina panostaneet paljon siihen, että meidän kautta saat buukattua helposti mallit myös tv-mainoksiin ja muihin mainosfilmeihin. Monilta aikuismalleiltamme löytyy nettisivuiltamme korkealaatuiset esittelyvideot, joissa mallien koko habitus tulee paremmin esille. Ota siis rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset malleja esimerkiksi mainosvideoihin!

Isot kiitokset tästä yhteistyöstä Lidl, Directors Guild sekä hurmaava mallimme Lauri!

Viimeisimmät artikkelit:

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram