15.5.2019

Kesäiset kuvaukset Blaa!-vaatemerkille

Ja niin ovat takana jälleen onnistuneet kuvaukset suomalaisen vaatemerkki Blaa!:n kanssa. Blaa! on käyttänyt mallejamme jo useamman kerran peräkkäin vaatemallistonsa kuvauksissaan, ja tällä kertaa ihanan kesäisissä kuvissa säteilevät mallimme Siru ja Riina S. 

Jo useiden kuvauksien jatkuneesta yhteistyöstämme Blaa!:n kanssa voimme päätellä, että myös Blaa! on tyytyväinen siihen palveluun, jota on Promodelilta saanut. 

"Miten kaikki yhteistyö Promodelin kanssa onkaan sujunut kerta toisensa jälkeen näin vaatimattomasti?" kommentoi kuvauksissa mukana ollut Johanna. 

Blaa!:n tapauksessa onnistuneet kuvaukset vaativat heidän puoleltaan ainoastaan sähköpostiviestin, jossa he kertoivat tarpeensa malleista ja kuvauspäivästä. Asiointi kanssamme on siis nopeaa ja vaivatonta. Me nimittäin mallitoimistona tarjoammekin asiakkaillemme paljon muutakin ammattitaitoisten malliemme lisäksi. Kun tarpeissasi on onnistuneet, hyvällä fiiliksellä tehdyt kuvaukset, olemalla yhteydessä meihin saat taatusti kaiken tarvitsemasi. Ammattitaitoisten ja motivoituneiden mallien lisäksi järjestämme myös kuvaajan, meikkaajan, hiustenlaittajan ja stylistin - myös vaatelainaus onnistuu tarvittaessa. 

Tarjoamalle kokonaisvaltaista palvelua juuri teidän yrityksellenne haluamme, että olette keikan jälkeen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Tästä todisteena uusimmat Blaa!-kuvat. Antaa siis kuvien puhua puolestaan:  

 Kuvat: Maiju Emilia Photography

Viimeisimmät artikkelit:

19.3.2023
MALLIMME Mikko M ja Kiia Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Kevätaurinko lämmittää ulkona ja tuuli puhaltaa lempeästi. Kevään tuovat vahvasti mieleen myös nämä alla olevat mainoskuvat. Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa valikoituivat […]

15.3.2023
PROMODEL - malleja yrityksesi tarpeisiin!

Mallin buukkaaminen meidän kauttamme on helppoa ja vaatii vain yhden lyhyen sähköpostin, jossa kerrot tarpeesi. Meiltä palataan vuorokauden kuluessa asiaan. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset malleja kuvauksiin!

24.2.2023
Upea MALLIMME Veera K Kotilieden kuvauksissa

Tuoreen Kotiliesi Käsityö -lehden numeron kannessa hehkuu upea mallimme Veera K. Meiltä löydät erinomaisen laajan valikoiman malleja erityyppisiin naisten- ja muotilehtien sekä erilaisten vaatemerkkien kuvauksiin.

20.2.2023
MALLIMME Carola ja Maija NP Housukaupan kuvauksissa

Olemme tehneet jo vuosia yhteistyötä NP Housukaupan kanssa. Näihin mainoskuviin housuja esittelmään valittiin mallimme Carola ja Maija.

12.2.2023
MALLIMME Tampereen Häämessujen näytöksessä

Ilmassa oli käsinkosketeltavaa romantiikkaa, kun mallimme esittelivät viime viikolla upeaa pukuloistoa Tampereen Häämessuilla. Jo 28. kerran järjestetyt messut tarjosivat paljon inspiraatiota tuleville morsiuspareille.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram