15.5.2019

Kesäiset kuvaukset Blaa!-vaatemerkille

Ja niin ovat takana jälleen onnistuneet kuvaukset suomalaisen vaatemerkki Blaa!:n kanssa. Blaa! on käyttänyt mallejamme jo useamman kerran peräkkäin vaatemallistonsa kuvauksissaan, ja tällä kertaa ihanan kesäisissä kuvissa säteilevät mallimme Siru ja Riina S. 

Jo useiden kuvauksien jatkuneesta yhteistyöstämme Blaa!:n kanssa voimme päätellä, että myös Blaa! on tyytyväinen siihen palveluun, jota on Promodelilta saanut. 

"Miten kaikki yhteistyö Promodelin kanssa onkaan sujunut kerta toisensa jälkeen näin vaatimattomasti?" kommentoi kuvauksissa mukana ollut Johanna. 

Blaa!:n tapauksessa onnistuneet kuvaukset vaativat heidän puoleltaan ainoastaan sähköpostiviestin, jossa he kertoivat tarpeensa malleista ja kuvauspäivästä. Asiointi kanssamme on siis nopeaa ja vaivatonta. Me nimittäin mallitoimistona tarjoammekin asiakkaillemme paljon muutakin ammattitaitoisten malliemme lisäksi. Kun tarpeissasi on onnistuneet, hyvällä fiiliksellä tehdyt kuvaukset, olemalla yhteydessä meihin saat taatusti kaiken tarvitsemasi. Ammattitaitoisten ja motivoituneiden mallien lisäksi järjestämme myös kuvaajan, meikkaajan, hiustenlaittajan ja stylistin - myös vaatelainaus onnistuu tarvittaessa. 

Tarjoamalle kokonaisvaltaista palvelua juuri teidän yrityksellenne haluamme, että olette keikan jälkeen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Tästä todisteena uusimmat Blaa!-kuvat. Antaa siis kuvien puhua puolestaan:  

 Kuvat: Maiju Emilia Photography

Viimeisimmät artikkelit:

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram