15.5.2019

Kesäiset kuvaukset Blaa!-vaatemerkille

Ja niin ovat takana jälleen onnistuneet kuvaukset suomalaisen vaatemerkki Blaa!:n kanssa. Blaa! on käyttänyt mallejamme jo useamman kerran peräkkäin vaatemallistonsa kuvauksissaan, ja tällä kertaa ihanan kesäisissä kuvissa säteilevät mallimme Siru ja Riina S. 

Jo useiden kuvauksien jatkuneesta yhteistyöstämme Blaa!:n kanssa voimme päätellä, että myös Blaa! on tyytyväinen siihen palveluun, jota on Promodelilta saanut. 

"Miten kaikki yhteistyö Promodelin kanssa onkaan sujunut kerta toisensa jälkeen näin vaatimattomasti?" kommentoi kuvauksissa mukana ollut Johanna. 

Blaa!:n tapauksessa onnistuneet kuvaukset vaativat heidän puoleltaan ainoastaan sähköpostiviestin, jossa he kertoivat tarpeensa malleista ja kuvauspäivästä. Asiointi kanssamme on siis nopeaa ja vaivatonta. Me nimittäin mallitoimistona tarjoammekin asiakkaillemme paljon muutakin ammattitaitoisten malliemme lisäksi. Kun tarpeissasi on onnistuneet, hyvällä fiiliksellä tehdyt kuvaukset, olemalla yhteydessä meihin saat taatusti kaiken tarvitsemasi. Ammattitaitoisten ja motivoituneiden mallien lisäksi järjestämme myös kuvaajan, meikkaajan, hiustenlaittajan ja stylistin - myös vaatelainaus onnistuu tarvittaessa. 

Tarjoamalle kokonaisvaltaista palvelua juuri teidän yrityksellenne haluamme, että olette keikan jälkeen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Tästä todisteena uusimmat Blaa!-kuvat. Antaa siis kuvien puhua puolestaan:  

 Kuvat: Maiju Emilia Photography

Viimeisimmät artikkelit:

23.6.2022
Promodelin ammattimallit esittelivät muotishow'ssa Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa

Yhteistyössä ravintola Periscopen kanssa toteutetussa muotishow'ssa Promodelin ammattimallit esittelivät Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa - ja säteilivät kilpaa auringon kanssa.

15.4.2022
Yhteistyömme Ideapark Lempäälän kanssa sai jatkoa

Onnistunut yhteistyömme Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin kanssa sai jatkoa upeiden mainoskuvien merkeissä. Kolme malliamme on jo komeillut tänä vuonna Ideapark NYT -lehdessä.

11.2.2022
Blaa!:n keväisissä kuvauksissa mallimme Veera K

Jo vuosien ajan blogissamme ja somekanavissamme on voinut seurata yhä vain syvenevää ja laadukkaampaa yhteistyötämme kotimaisen vaatemerkin Blaa!:n kanssa upeiden mainoskuvien muodossa. Tällä kertaa kevään malliston uutuuksia pääsi esittelemään tuoreissa kuvissa hehkuva, ihastuttava mallimme Veera K.

11.12.2021
Mallimme PREMIUMSHOPIN jouluisissa kuvauksissa - verkkokaupasta parhaat lahjat pukinkonttiin

Promodelin malleja on ollut jo parin vuoden ajan suomalaisen verkkokaupan PREMIUMSHOPIN (www.premiumshop.fi) kuvauksissa. Joulusesongin tuotteita esittelevät kuvissa upeat mallimme Mikko M, Hilla, Marietta ja Otto T.

26.11.2021
Esittelyssä kuvataidetta työkseen tekevä mallimme Sanni

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on Tampereella asuva ja Äänekoskelta kotoisin oleva, lahjakas mallimme Sanni. Mallintöiden lisäksi hänellä on taustaa niin kuvataiteen, digitaalisen viestinnän, graafisen suunnittelun kuin kuvittamisenkin töiden parista.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram