22.5.2021

Blaa!:n mainosvideolla mallimme Marietta

Promodelilta voit vaivattomasti buukata ammattilaisia erilaisiin mainosvideoihin, niin TV-mainoksiin kuin myös esimerkiksi yrityksen nettisivuilla tai sosiaalisessa mediassa käytettävään mainontaan. Huomasithan, että monilla aikuismalleillamme on nettisivuillamme laadukkaat esittelyvideot, joista mallin koko habituksen näkee paremmin, ja näin mallin valinta on helpompaa!

Tänä päivänä nettisivujen ja somekanavien markkinointimateriaalit onkin erityisen tärkeää olla kunnossa kuvien ja videoiden osalta. Olemme mallitoimistona erityisen vahvoilla siinä, että mallimme ovat luontevia myös liikkuvan kuvan kuvauksissa. Pienemmät mainosvideot ehtii saman päivän aikana kuvata vaivatta myös printtikuvien ottamisen lomassa!

Mallimme Marietta pääsi esiintymään Blaa!:n mainosvideolla. Blaa! on suomalainen, vuonna 2012 perustettu tuotemerkki. Valikoimista löytyy kestävät ja laadukkaat käyttövaatteet niin lapsille kuin aikuisillekin. Tuotteet eivät sisällä haitallisia aineita ja ovat aina huolellisesti tarkastettuja ja turvallisia tekstiilejä. Ympäristö on huomioitu tuotannon kaikissa vaiheissa parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki tuotteet valmistetaan Euroopassa.

Kiitos jälleen kerran yhteistyöstä Blaa! sekä hurmaava ja ammattitaitoinen mallimme Marietta!

Viimeisimmät artikkelit:

25.9.2021
Blaa!:n syksyisissä mainoskuvissa mallimme Cecile ja Marietta

Pitkä ja onnistunut yhteistyötaipaleemme suomalaisen vaatemerkki Blaa!:n kanssa jatkui syksyisten mainoskuvausten merkeissä.

17.9.2021
Harvian upeissa kuvauksissa mallimme Nora, Sonja E ja Oskari

Saunominen on meille suomalaisille äärimmäisen suuri nautinto ja tärkeä perinne. Se on ylpeydenaiheemme ja osa kansallishistoriaamme. Mallimme Nora, Sonja E ja Oskari hehkuvat upean näköisinä […]

11.9.2021
Mallimme Otto ja Peppiina Premiumshopin kuvauksissa

Upeat mallimme Otto ja Peppiina valikoituivat esittelemään Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän nettikaupan Premiumshopin syksyn uutuustuotteita.

7.8.2021
Mallimme Marietta ja Anas AVIAn syysmalliston kuvauksissa

Kesä lähestyy pian loppuaan, ja lomailun jälkeen on taas aika palata omien liikunnallisten harrastusten pariin ja aktiivisempaan arkeen. Mallimme Marietta ja Anas esittelevät kuvissa amerikkalaisen urheiluvaatteiden pioneeribrändin AVIAn syysmallistoa.

12.6.2021
Mallimme Veera K Taiga Cosmeticsin mainoskuvissa

Upea, luonnonkaunis mallimme Veera K säteilee suomalaisen kauneudenhoidon brändin Taiga Cosmeticsin mainoskuvissa.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram