22.5.2021

Blaa!:n mainosvideolla mallimme Marietta

Promodelilta voit vaivattomasti buukata ammattilaisia erilaisiin mainosvideoihin, niin TV-mainoksiin kuin myös esimerkiksi yrityksen nettisivuilla tai sosiaalisessa mediassa käytettävään mainontaan. Huomasithan, että monilla aikuismalleillamme on nettisivuillamme laadukkaat esittelyvideot, joista mallin koko habituksen näkee paremmin, ja näin mallin valinta on helpompaa!

Tänä päivänä nettisivujen ja somekanavien markkinointimateriaalit onkin erityisen tärkeää olla kunnossa kuvien ja videoiden osalta. Olemme mallitoimistona erityisen vahvoilla siinä, että mallimme ovat luontevia myös liikkuvan kuvan kuvauksissa. Pienemmät mainosvideot ehtii saman päivän aikana kuvata vaivatta myös printtikuvien ottamisen lomassa!

Mallimme Marietta pääsi esiintymään Blaa!:n mainosvideolla. Blaa! on suomalainen, vuonna 2012 perustettu tuotemerkki. Valikoimista löytyy kestävät ja laadukkaat käyttövaatteet niin lapsille kuin aikuisillekin. Tuotteet eivät sisällä haitallisia aineita ja ovat aina huolellisesti tarkastettuja ja turvallisia tekstiilejä. Ympäristö on huomioitu tuotannon kaikissa vaiheissa parhaalla mahdollisella tavalla. Kaikki tuotteet valmistetaan Euroopassa.

Kiitos jälleen kerran yhteistyöstä Blaa! sekä hurmaava ja ammattitaitoinen mallimme Marietta!

Viimeisimmät artikkelit:

23.6.2022
Promodelin ammattimallit esittelivät muotishow'ssa Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa

Yhteistyössä ravintola Periscopen kanssa toteutetussa muotishow'ssa Promodelin ammattimallit esittelivät Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa - ja säteilivät kilpaa auringon kanssa.

15.4.2022
Yhteistyömme Ideapark Lempäälän kanssa sai jatkoa

Onnistunut yhteistyömme Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin kanssa sai jatkoa upeiden mainoskuvien merkeissä. Kolme malliamme on jo komeillut tänä vuonna Ideapark NYT -lehdessä.

11.2.2022
Blaa!:n keväisissä kuvauksissa mallimme Veera K

Jo vuosien ajan blogissamme ja somekanavissamme on voinut seurata yhä vain syvenevää ja laadukkaampaa yhteistyötämme kotimaisen vaatemerkin Blaa!:n kanssa upeiden mainoskuvien muodossa. Tällä kertaa kevään malliston uutuuksia pääsi esittelemään tuoreissa kuvissa hehkuva, ihastuttava mallimme Veera K.

11.12.2021
Mallimme PREMIUMSHOPIN jouluisissa kuvauksissa - verkkokaupasta parhaat lahjat pukinkonttiin

Promodelin malleja on ollut jo parin vuoden ajan suomalaisen verkkokaupan PREMIUMSHOPIN (www.premiumshop.fi) kuvauksissa. Joulusesongin tuotteita esittelevät kuvissa upeat mallimme Mikko M, Hilla, Marietta ja Otto T.

26.11.2021
Esittelyssä kuvataidetta työkseen tekevä mallimme Sanni

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on Tampereella asuva ja Äänekoskelta kotoisin oleva, lahjakas mallimme Sanni. Mallintöiden lisäksi hänellä on taustaa niin kuvataiteen, digitaalisen viestinnän, graafisen suunnittelun kuin kuvittamisenkin töiden parista.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram