11.2.2022

Blaa!:n keväisissä kuvauksissa mallimme Veera K

Kevätaurinko lämmittää ja luo toivoa uudesta alusta ja vapautumisesta. Jo vuosien ajan blogissamme ja somekanavissamme on voinut seurata yhä vain syvenevää ja laadukkaampaa yhteistyötämme kotimaisen vaatemerkin Blaa!:n kanssa upeiden mainoskuvien muodossa. Blaa! käyttää naisten mallistoa esittelevissä mainoskuvissaan ainoastaan Promodelin monipuolisia malleja. Tällä kertaa kevään malliston uutuuksia pääsi esittelemään tuoreissa kuvissa hehkuva, ihastuttava mallimme Veera K.

Blaa!:n valikoimissa on kestäviä ja laadukkaita käyttövaatteita niin aikuisille kuin lapsille. Blaa! haluaa tehdä jokapäiväisestä pukeutumisesta mahdollisimman helppoa, rentoa ja iloista. Tuotteet eivät sisällä haitallisia aineita ja ovat aina huolellisesti tarkastettuja, turvallisia tekstiilejä. Myös ympäristö on huomioitu tuotannon kaikissa vaiheissa, parhaalla mahdollisella tavalla.

Blaa!:n tuotteet ja kevään uutuusmalliston löydät täältä: https://www.blaa.fi/.

Mallillemme Veera K:lle erityisen upeat hiukset ja meikin loihti Blaa!:n kuvauksista tuttuun tapaan Raisa Äijälä. Parturi-kampaamon palvelut löytyvät täältä: https://www.rasia.fi/.

Iso kiitos jälleen kerran Blaa!:lle jatkuvasti kehittyvästä yhteistyöstämme! Kiitos myös ihana mallimme Veera K!

Viimeisimmät artikkelit:

15.8.2022
Promodelin ammattimallit Stora Enson kuvauksissa - kurkista behind the scenes -materiaaliin!

Stora Enso järjesti parisen viikkoa sitten kuvaukset Hyvinkään metsässä. Malleiksi näihin mainoskuvauksiin valittiin mallimme Stina, Pirkko, Topi ja Oskari. Kuvaukset sujuivat erinomaisesti upeassa säässä, Suomen […]

23.6.2022
Promodelin ammattimallit esittelivät muotishow'ssa Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa

Yhteistyössä ravintola Periscopen kanssa toteutetussa muotishow'ssa Promodelin ammattimallit esittelivät Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa - ja säteilivät kilpaa auringon kanssa.

15.4.2022
Yhteistyömme Ideapark Lempäälän kanssa sai jatkoa

Onnistunut yhteistyömme Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin kanssa sai jatkoa upeiden mainoskuvien merkeissä. Kolme malliamme on jo komeillut tänä vuonna Ideapark NYT -lehdessä.

11.2.2022
Blaa!:n keväisissä kuvauksissa mallimme Veera K

Jo vuosien ajan blogissamme ja somekanavissamme on voinut seurata yhä vain syvenevää ja laadukkaampaa yhteistyötämme kotimaisen vaatemerkin Blaa!:n kanssa upeiden mainoskuvien muodossa. Tällä kertaa kevään malliston uutuuksia pääsi esittelemään tuoreissa kuvissa hehkuva, ihastuttava mallimme Veera K.

11.12.2021
Mallimme PREMIUMSHOPIN jouluisissa kuvauksissa - verkkokaupasta parhaat lahjat pukinkonttiin

Promodelin malleja on ollut jo parin vuoden ajan suomalaisen verkkokaupan PREMIUMSHOPIN (www.premiumshop.fi) kuvauksissa. Joulusesongin tuotteita esittelevät kuvissa upeat mallimme Mikko M, Hilla, Marietta ja Otto T.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram