12.6.2021

Mallimme Veera K Taiga Cosmeticsin mainoskuvissa

Upea, luonnonkaunis mallimme Veera K säteilee suomalaisen kauneudenhoidon brändin Taiga Cosmeticsin mainoskuvissa.

Taiga Cosmetics on kotimaisen Frescon Oy:n tuotemerkki, joka on vuonna 2004 perustettu perheyritys. Toimitilat sijaitsevat Lempäälässä, Pirkanmaalla. Frescon on erikoistunut korkealaatuisiin terveys-, hyvinvointi- ja kosmetiikkatuotteisiin. Suomessa valmistetut tuotteet sisältävät vain COSMOS Natural-standardin mukaisia luonnonkosmetiikkaan hyväksyttyjä turvallisia raaka-aineita. Tuotteiden tuotannossa kiinnitetään erityistä huomiota ympäristövaikutuksiin. Kaikki tuotepakkaukset ovat kierrätettäviä, ja tehtaan aurinkopaneelit tuottavat käyttöön uusiutuvaa ja puhdasta energiaa.

Näin Kirsi Puustinen Fresconilta kuvailee onnistunutta yhteistyötä kanssamme: "Suuret kiitokset Taiga Cosmeticsin mainoskuvauksien järjestämisestä. Kaikki sujui kokonaisuudessaan todella hienosti - niin tarjoukset, malli, studio, kuvaaja, meikki, hiukset kuin kuvausasukin. Kuvista tuli juuri sellaisia kuin toivoimmekin. Toivottavasti teemme yhteistyötä myös jatkossa!"

Isot kiitokset tästä toimeksiannosta Frescon Oy, Taiga Cosmetics ja mallimme Veera K!

Viimeisimmät artikkelit:

23.6.2022
Promodelin ammattimallit esittelivät muotishow'ssa Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa

Yhteistyössä ravintola Periscopen kanssa toteutetussa muotishow'ssa Promodelin ammattimallit esittelivät Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa - ja säteilivät kilpaa auringon kanssa.

15.4.2022
Yhteistyömme Ideapark Lempäälän kanssa sai jatkoa

Onnistunut yhteistyömme Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin kanssa sai jatkoa upeiden mainoskuvien merkeissä. Kolme malliamme on jo komeillut tänä vuonna Ideapark NYT -lehdessä.

11.2.2022
Blaa!:n keväisissä kuvauksissa mallimme Veera K

Jo vuosien ajan blogissamme ja somekanavissamme on voinut seurata yhä vain syvenevää ja laadukkaampaa yhteistyötämme kotimaisen vaatemerkin Blaa!:n kanssa upeiden mainoskuvien muodossa. Tällä kertaa kevään malliston uutuuksia pääsi esittelemään tuoreissa kuvissa hehkuva, ihastuttava mallimme Veera K.

11.12.2021
Mallimme PREMIUMSHOPIN jouluisissa kuvauksissa - verkkokaupasta parhaat lahjat pukinkonttiin

Promodelin malleja on ollut jo parin vuoden ajan suomalaisen verkkokaupan PREMIUMSHOPIN (www.premiumshop.fi) kuvauksissa. Joulusesongin tuotteita esittelevät kuvissa upeat mallimme Mikko M, Hilla, Marietta ja Otto T.

26.11.2021
Esittelyssä kuvataidetta työkseen tekevä mallimme Sanni

Listoillamme on malleina monia multitalentteja, jotka ovat mallina työskentelyn lisäksi taitavia monissa muissakin asioissa. Yksi heistä on Tampereella asuva ja Äänekoskelta kotoisin oleva, lahjakas mallimme Sanni. Mallintöiden lisäksi hänellä on taustaa niin kuvataiteen, digitaalisen viestinnän, graafisen suunnittelun kuin kuvittamisenkin töiden parista.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram