12.6.2021

Mallimme Veera K Taiga Cosmeticsin mainoskuvissa

Upea, luonnonkaunis mallimme Veera K säteilee suomalaisen kauneudenhoidon brändin Taiga Cosmeticsin mainoskuvissa.

Taiga Cosmetics on kotimaisen Frescon Oy:n tuotemerkki, joka on vuonna 2004 perustettu perheyritys. Toimitilat sijaitsevat Lempäälässä, Pirkanmaalla. Frescon on erikoistunut korkealaatuisiin terveys-, hyvinvointi- ja kosmetiikkatuotteisiin. Suomessa valmistetut tuotteet sisältävät vain COSMOS Natural-standardin mukaisia luonnonkosmetiikkaan hyväksyttyjä turvallisia raaka-aineita. Tuotteiden tuotannossa kiinnitetään erityistä huomiota ympäristövaikutuksiin. Kaikki tuotepakkaukset ovat kierrätettäviä, ja tehtaan aurinkopaneelit tuottavat käyttöön uusiutuvaa ja puhdasta energiaa.

Näin Kirsi Puustinen Fresconilta kuvailee onnistunutta yhteistyötä kanssamme: "Suuret kiitokset Taiga Cosmeticsin mainoskuvauksien järjestämisestä. Kaikki sujui kokonaisuudessaan todella hienosti - niin tarjoukset, malli, studio, kuvaaja, meikki, hiukset kuin kuvausasukin. Kuvista tuli juuri sellaisia kuin toivoimmekin. Toivottavasti teemme yhteistyötä myös jatkossa!"

Isot kiitokset tästä toimeksiannosta Frescon Oy, Taiga Cosmetics ja mallimme Veera K!

Viimeisimmät artikkelit:

15.10.2021
Ellen Tracyn kuvauksissa mallimme Kati

Maailman avautuessa pikkuhiljaa on ilo, että eri vaatemerkkien katalogikuvauksia toteutetaan jälleen normaalimpaan tahtiin. Yksi esimerkkki uudesta asiakkaastamme on vaatebrändi Ellen Tracy, jota kotimainen Holmberg Brands -yritys maahantuo.

25.9.2021
Blaa!:n syksyisissä mainoskuvissa mallimme Cecile ja Marietta

Pitkä ja onnistunut yhteistyötaipaleemme suomalaisen vaatemerkki Blaa!:n kanssa jatkui syksyisten mainoskuvausten merkeissä.

17.9.2021
Harvian upeissa kuvauksissa mallimme Nora, Sonja E ja Oskari

Saunominen on meille suomalaisille äärimmäisen suuri nautinto ja tärkeä perinne. Se on ylpeydenaiheemme ja osa kansallishistoriaamme. Mallimme Nora, Sonja E ja Oskari hehkuvat upean näköisinä […]

11.9.2021
Mallimme Otto ja Peppiina Premiumshopin kuvauksissa

Upeat mallimme Otto ja Peppiina valikoituivat esittelemään Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän nettikaupan Premiumshopin syksyn uutuustuotteita.

7.8.2021
Mallimme Marietta ja Anas AVIAn syysmalliston kuvauksissa

Kesä lähestyy pian loppuaan, ja lomailun jälkeen on taas aika palata omien liikunnallisten harrastusten pariin ja aktiivisempaan arkeen. Mallimme Marietta ja Anas esittelevät kuvissa amerikkalaisen urheiluvaatteiden pioneeribrändin AVIAn syysmallistoa.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram