12.6.2021

Mallimme Veera K Taiga Cosmeticsin mainoskuvissa

Upea, luonnonkaunis mallimme Veera K säteilee suomalaisen kauneudenhoidon brändin Taiga Cosmeticsin mainoskuvissa.

Taiga Cosmetics on kotimaisen Frescon Oy:n tuotemerkki, joka on vuonna 2004 perustettu perheyritys. Toimitilat sijaitsevat Lempäälässä, Pirkanmaalla. Frescon on erikoistunut korkealaatuisiin terveys-, hyvinvointi- ja kosmetiikkatuotteisiin. Suomessa valmistetut tuotteet sisältävät vain COSMOS Natural-standardin mukaisia luonnonkosmetiikkaan hyväksyttyjä turvallisia raaka-aineita. Tuotteiden tuotannossa kiinnitetään erityistä huomiota ympäristövaikutuksiin. Kaikki tuotepakkaukset ovat kierrätettäviä, ja tehtaan aurinkopaneelit tuottavat käyttöön uusiutuvaa ja puhdasta energiaa.

Näin Kirsi Puustinen Fresconilta kuvailee onnistunutta yhteistyötä kanssamme: "Suuret kiitokset Taiga Cosmeticsin mainoskuvauksien järjestämisestä. Kaikki sujui kokonaisuudessaan todella hienosti - niin tarjoukset, malli, studio, kuvaaja, meikki, hiukset kuin kuvausasukin. Kuvista tuli juuri sellaisia kuin toivoimmekin. Toivottavasti teemme yhteistyötä myös jatkossa!"

Isot kiitokset tästä toimeksiannosta Frescon Oy, Taiga Cosmetics ja mallimme Veera K!

Viimeisimmät artikkelit:

19.3.2023
MALLIMME Mikko M ja Kiia Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Kevätaurinko lämmittää ulkona ja tuuli puhaltaa lempeästi. Kevään tuovat vahvasti mieleen myös nämä alla olevat mainoskuvat. Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kevään mallistoa valikoituivat […]

15.3.2023
PROMODEL - malleja yrityksesi tarpeisiin!

Mallin buukkaaminen meidän kauttamme on helppoa ja vaatii vain yhden lyhyen sähköpostin, jossa kerrot tarpeesi. Meiltä palataan vuorokauden kuluessa asiaan. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset malleja kuvauksiin!

24.2.2023
Upea MALLIMME Veera K Kotilieden kuvauksissa

Tuoreen Kotiliesi Käsityö -lehden numeron kannessa hehkuu upea mallimme Veera K. Meiltä löydät erinomaisen laajan valikoiman malleja erityyppisiin naisten- ja muotilehtien sekä erilaisten vaatemerkkien kuvauksiin.

20.2.2023
MALLIMME Carola ja Maija NP Housukaupan kuvauksissa

Olemme tehneet jo vuosia yhteistyötä NP Housukaupan kanssa. Näihin mainoskuviin housuja esittelmään valittiin mallimme Carola ja Maija.

12.2.2023
MALLIMME Tampereen Häämessujen näytöksessä

Ilmassa oli käsinkosketeltavaa romantiikkaa, kun mallimme esittelivät viime viikolla upeaa pukuloistoa Tampereen Häämessuilla. Jo 28. kerran järjestetyt messut tarjosivat paljon inspiraatiota tuleville morsiuspareille.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram