12.6.2021

Mallimme Veera K Taiga Cosmeticsin mainoskuvissa

Upea, luonnonkaunis mallimme Veera K säteilee suomalaisen kauneudenhoidon brändin Taiga Cosmeticsin mainoskuvissa.

Taiga Cosmetics on kotimaisen Frescon Oy:n tuotemerkki, joka on vuonna 2004 perustettu perheyritys. Toimitilat sijaitsevat Lempäälässä, Pirkanmaalla. Frescon on erikoistunut korkealaatuisiin terveys-, hyvinvointi- ja kosmetiikkatuotteisiin. Suomessa valmistetut tuotteet sisältävät vain COSMOS Natural-standardin mukaisia luonnonkosmetiikkaan hyväksyttyjä turvallisia raaka-aineita. Tuotteiden tuotannossa kiinnitetään erityistä huomiota ympäristövaikutuksiin. Kaikki tuotepakkaukset ovat kierrätettäviä, ja tehtaan aurinkopaneelit tuottavat käyttöön uusiutuvaa ja puhdasta energiaa.

Näin Kirsi Puustinen Fresconilta kuvailee onnistunutta yhteistyötä kanssamme: "Suuret kiitokset Taiga Cosmeticsin mainoskuvauksien järjestämisestä. Kaikki sujui kokonaisuudessaan todella hienosti - niin tarjoukset, malli, studio, kuvaaja, meikki, hiukset kuin kuvausasukin. Kuvista tuli juuri sellaisia kuin toivoimmekin. Toivottavasti teemme yhteistyötä myös jatkossa!"

Isot kiitokset tästä toimeksiannosta Frescon Oy, Taiga Cosmetics ja mallimme Veera K!

Viimeisimmät artikkelit:

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram