11.9.2021

Mallimme Otto ja Peppiina Premiumshopin kuvauksissa

Upeat mallimme Otto ja Peppiina valikoituivat esittelemään Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän nettikaupan Premiumshopin syksyn uutuustuotteita. Premiumshop on suomalainen verkkokauppa, joka perustettiin kevään 2020 poikkeuksellisten aikojen johdosta. Liikkeen valikoimiin kuuluu naisten ja miesten mallistot.

Promodelilla on jo lähes 20 vuoden kokemus mallialalta. Meiltä saat ammattitaitoiset mallit still-kuviin, liikkuvaan kuvaan ja tv-kuvauksiin. Meiltä löydät monipuolisesti erilaisia malleja, myös erilaisista kulttuuritaustoista. Listoillamme on ammattimalleja eri ikäluokista: nais- ja miesmallit, lapsimallit, aikuismallit eli classic-mallit sekä mainosmallit.

Asiakaskuntamme on laaja: asiakkainamme on niin pienyrityksiä, pk-sektorin yrityksiä kuin myös pörssiin listattuja yrityksiäkin. Otathan meihin rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset malleja kuvauksiisi!

Kiitos yhteistyöstä kuvaustiimi sekä ihanat mallimme Otto ja Peppiina!

Viimeisimmät artikkelit:

25.9.2021
Blaa!:n syksyisissä mainoskuvissa mallimme Cecile ja Marietta

Pitkä ja onnistunut yhteistyötaipaleemme suomalaisen vaatemerkki Blaa!:n kanssa jatkui syksyisten mainoskuvausten merkeissä.

17.9.2021
Harvian upeissa kuvauksissa mallimme Nora, Sonja E ja Oskari

Saunominen on meille suomalaisille äärimmäisen suuri nautinto ja tärkeä perinne. Se on ylpeydenaiheemme ja osa kansallishistoriaamme. Mallimme Nora, Sonja E ja Oskari hehkuvat upean näköisinä […]

11.9.2021
Mallimme Otto ja Peppiina Premiumshopin kuvauksissa

Upeat mallimme Otto ja Peppiina valikoituivat esittelemään Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän nettikaupan Premiumshopin syksyn uutuustuotteita.

7.8.2021
Mallimme Marietta ja Anas AVIAn syysmalliston kuvauksissa

Kesä lähestyy pian loppuaan, ja lomailun jälkeen on taas aika palata omien liikunnallisten harrastusten pariin ja aktiivisempaan arkeen. Mallimme Marietta ja Anas esittelevät kuvissa amerikkalaisen urheiluvaatteiden pioneeribrändin AVIAn syysmallistoa.

12.6.2021
Mallimme Veera K Taiga Cosmeticsin mainoskuvissa

Upea, luonnonkaunis mallimme Veera K säteilee suomalaisen kauneudenhoidon brändin Taiga Cosmeticsin mainoskuvissa.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram