7.8.2021

Mallimme Marietta ja Anas AVIAn syysmalliston kuvauksissa

Kesä lähestyy pian loppuaan, ja lomailun jälkeen on taas aika palata omien liikunnallisten harrastusten pariin ja aktiivisempaan arkeen. Mallimme Marietta ja Anas esittelevät alapuolella olevissa kuvissa amerikkalaisen urheiluvaatteiden pioneeribrändin AVIAn syysmallistoa.

AVIA on yksi pitkäaikaisista yhteistyökumppaneistamme. Laadukas asiakaspalvelumme ja lukuisat ammattitaitoiset, sporttikuvauksiin sopivat mallimme takaavat meillä pitkiä yhteistöitä. Voit aina luottaa siihen, että meiltä saat hyvät mallit kuvauksiisi.

AVIA on toiminut vuodesta 1979, ja Suomeen brändin mallisto rantautui viime vuoden alussa. Monipuolisen malliston ominaispiirteitä ovat yhdisteltävyys, toiminnallisuus, yksityiskohdat ja ennen kaikkea laatu. AVIAlta löydät koko perheelle sopivia pehmeitä oloasuja, toiminnallisia treenitrikoita ja sporttisia vapaa-ajan vaatteita, jotka ovat kaikki keskenään yhdisteltävissä.

Iso kiitos jälleen yhteistyöstä AVIA sekä upeat mallimme Marietta ja Anas!

Viimeisimmät artikkelit:

11.11.2022
MALLIMME Sukkamestarien syksyisissä kuvauksissa

Sukkamestarien syksyisissä mainoskuvissa lifestyle- ja outdoorsukkia esittelevät mallimme Matias, Anniina sekä Anni. Iloisiin fiilistelykuviin toivottiin mainoskasvoja, jotka olisivat samaistuttavia myös Euroopassa - ne löytyivätkin Promodelilta todella helposti.

5.11.2022
Promodel - enemmän kuin mallitoimisto!

Tänä päivänä kansainvälisyys ja erinäköiset mallit ovat hyvin haluttuja. Promodelilla on lähes 20 vuoden vankka kokemus mallialalta, ja mallitoimistomme on tiedostanut tämän tarpeen jo vuosia. Olemmekin ottaneet listoillemme kymmenistä eri maista kotoisin olevia malleja.

8.10.2022
MALLIMME Marietta ja Mikko M Tommy Hilfiger -konseptiliikkeen kuvauksissa

Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän syysmallisto on juuri nyt parhaimmillaan. Uutta mallistoa valikoituivat esittelemään mallimme Marietta ja Mikko M, jotka ovat aiemminkin esiintyneet liikkeen somekuvissa.

30.9.2022
MAINOSMALLIT Raama ja Yasmin Aarrelabelin mainoskuvauksissa

Olemme todella iloisia siitä, että mallejamme on ollut usean suomalaisen, ekologisesti toimivan vaatebrändin kuvauksissa. Aarrelabelin mainoskuvauksiin valikoituivat mainosmallimme Raama ja Yasmin.

16.9.2022
Mallimme Julia M Cutrinin upeissa mainoskuvissa

Kotimainen Cutrin on astellut tähän syksyyn kiharaisin askelin keskittyen kiharien hiusten hoitoon ja muotoiluun. Syksyn Kauniina arkeen -kampanjan kasvoksi valikoitui kiharahiuksinen mallimme Julia M.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram