7.8.2021

Mallimme Marietta ja Anas AVIAn syysmalliston kuvauksissa

Kesä lähestyy pian loppuaan, ja lomailun jälkeen on taas aika palata omien liikunnallisten harrastusten pariin ja aktiivisempaan arkeen. Mallimme Marietta ja Anas esittelevät alapuolella olevissa kuvissa amerikkalaisen urheiluvaatteiden pioneeribrändin AVIAn syysmallistoa.

AVIA on yksi pitkäaikaisista yhteistyökumppaneistamme. Laadukas asiakaspalvelumme ja lukuisat ammattitaitoiset, sporttikuvauksiin sopivat mallimme takaavat meillä pitkiä yhteistöitä. Voit aina luottaa siihen, että meiltä saat hyvät mallit kuvauksiisi.

AVIA on toiminut vuodesta 1979, ja Suomeen brändin mallisto rantautui viime vuoden alussa. Monipuolisen malliston ominaispiirteitä ovat yhdisteltävyys, toiminnallisuus, yksityiskohdat ja ennen kaikkea laatu. AVIAlta löydät koko perheelle sopivia pehmeitä oloasuja, toiminnallisia treenitrikoita ja sporttisia vapaa-ajan vaatteita, jotka ovat kaikki keskenään yhdisteltävissä.

Iso kiitos jälleen yhteistyöstä AVIA sekä upeat mallimme Marietta ja Anas!

Viimeisimmät artikkelit:

25.9.2021
Blaa!:n syksyisissä mainoskuvissa mallimme Cecile ja Marietta

Pitkä ja onnistunut yhteistyötaipaleemme suomalaisen vaatemerkki Blaa!:n kanssa jatkui syksyisten mainoskuvausten merkeissä.

17.9.2021
Harvian upeissa kuvauksissa mallimme Nora, Sonja E ja Oskari

Saunominen on meille suomalaisille äärimmäisen suuri nautinto ja tärkeä perinne. Se on ylpeydenaiheemme ja osa kansallishistoriaamme. Mallimme Nora, Sonja E ja Oskari hehkuvat upean näköisinä […]

11.9.2021
Mallimme Otto ja Peppiina Premiumshopin kuvauksissa

Upeat mallimme Otto ja Peppiina valikoituivat esittelemään Lempäälän Ideaparkissa sijaitsevan Tommy Hilfiger -konseptimyymälän nettikaupan Premiumshopin syksyn uutuustuotteita.

7.8.2021
Mallimme Marietta ja Anas AVIAn syysmalliston kuvauksissa

Kesä lähestyy pian loppuaan, ja lomailun jälkeen on taas aika palata omien liikunnallisten harrastusten pariin ja aktiivisempaan arkeen. Mallimme Marietta ja Anas esittelevät kuvissa amerikkalaisen urheiluvaatteiden pioneeribrändin AVIAn syysmallistoa.

12.6.2021
Mallimme Veera K Taiga Cosmeticsin mainoskuvissa

Upea, luonnonkaunis mallimme Veera K säteilee suomalaisen kauneudenhoidon brändin Taiga Cosmeticsin mainoskuvissa.

Promodel Model Management
Rautalepänkatu 19, 33870 Tampere

040 737 5055
[email protected]

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram